Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

Wspomnienie z dzieciństwa - piosenki ..

Polecane posty

Gość Pet Shop Boys

akademia pana kleksa to może nie ale za to \"domowe przedszkole\" to chyba będę pamiętać do końca życia. Podobnie jest z \"ciotka klotka\" :)

Ja wlasnie slucham przebojow z lat 90 -tych. Przypominaja wtedy super lata kiedy chodzilam do liceum i uwielbialam sluchac muzyki. Bylam wtedy troche glupiutka: kupowalam BRAVO, POPCORN, podkochiwalam sie w piosenkarzach, wymienialam z kolezankami posterami. Wiem...bylam wtedy taka glupawa nastolatka ale to byl najbardziej beztroski okres mego zycia i jakos wspominam go z najwieksza tkliwoscia.

w wojsku to niestety nadal jest, od jutra kolejna tura siedzenia w tym badziewiu. Nie chcę być zbytnio wulgarny więc określę to tylko jednym słowem SYF. Może lepiej by pasowało syf i żenada ;) nie chcę tam jechać ale trzeba, generalnie kompletna strata czasu i w ogóle fatal :(

a ja myślałam że to już po jestes.. to ile jeszcze Ci zostało?? -- agnesinka też tak robiłam.. ale Pan Kleks to dzieciństwo było..

w sumie zostało bardzo niewiele bo tylko 19 dni. niby nie dużo, ale w wojsku czas płynie bardzo dziwnie, bo przepustki są bardzo krótkie, a służba dłuży się niemiłosiernie :/ ja to jako nastolatek czytałem secret service (jeśli ktoś wie co to za czasopismo było) i robiłem troche głupich rzeczy :)

ja ni ekojarze.. takiego czegos.. -- e to jak 19 dni to zleci.. już i tak większosć za Tobą..:) --- i może wkońcu rachunki wyrównamy:D;)

masz rację, bliżej końca niż początku, ale podejrzewam, że będzie się niemiłosiernie ciągnęło. Hmmm wyrównać rachunki, ee no ale chyba nie zaszedłem nikomu za skórę ?

oszust matrymonialny to może jestem, nie będę ukrywać, że nie, ale wiesz tak ślicznie zostałem pocałowany kopniakiem w pupę w piątek, że zaczynam się zastanawiać czy aby na pewno sam nie trafiam na same oszustki

ale ja żartuje przecież.. mówię to do tego że do mnie tak mówiłeś.. -- a wiesz, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. tak, że sie nie przejmuj.. jak to mowi mój kolega olać to wszystko..

no dobra, się przejmować nie mam zamiaru, ale kurde, nie lubię jak ktoś mnie perfidnie oszukuje, a już w zupełności nie cierpię jak ktoś mnie oszukuje, robi ze mnie zestaw zastępczy, a na koniec mówi \"przecież nic złego nie zrobiłam\". Zabić i zbezszcześcić zwłoki ;) Ja znikam, jutro trzeba wcześnie wstać na pociąg. Dobranoc