Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca prezentu

Czy ktoś kupił taki zestaw dla swojej córki?

Polecane posty

Gość gurubururu
zobacz na dziewczynę na zdjeciu. Ma z 7 lat a przy niej wózek wydaje się duuuży :) Zresztą graco raczej nie robi dupereli. Fajny zestaw :)

napisz maila do sprzedawcy i popros zeby ci podla rzeczywistw wymiary wozka i wszystko bedziesz wiedziec,ale tak jak napisal przedmowca Graco nie robi byle czego ale lepiej zapytac to nic nie kosztuje:)

Gość szukająca prezentu
może ktoś jeszcze się wypowie?

prezent super ale duuuuuuzo kosztuje no chyba ze zrzuta ale ja bym zainwestowala w jakas zjezdzalnie albo dmuchany plac zabaw

Gość ta aukcja jest
juz zakonczona..

Gość szukająca prezentu
Ta zakończona, ale są inne.

Gość straszna ta cena
Dziecko pewnie dostałoby zawału z radości, ale 300 zł za zabawkę?

wcale nie drogie. popatrzcie sobie na ceny wózków i łózeczek. Mysle ze za 3 rzeczy wyszloby tyle a ty jest tych rzeczy 8 czyli wychodzi tak okolo 357 za sztuke. To jest duzo?

Jak dla mnie super zestaw.Zabawki sa bardzo drogie ale w porównaniu do tego ile tu jest rzeczy to za drogi bym nie nazwała. Tym bardziej że w sklepach są wózki za ok 150-200zł gdzie większośc jest beznadziejna ze względu na kiepskie koła.

Gość multimilionerki tutaj siedzą

do szukajaca prezentu Wejdz na strone quelle,maja naprawde ladne zabawki:)

Gość kochająca mamusia córeczki
A ja bym swojej królewnie kupiła to: http://toysrus.exemplum.com/demos/hasbro/butterscotch_pony/demo.htm można kupić na aukcji na onecie za 1400 zł. To bardzo dużo pieniędzy a ja nie jestem wcale superbogata ale mogłabym odkładać po trochu parę miesięcy żeby raz w roku dziecko dostało coś ekstra, bo na codzień jej nie rozpuszczam to czasem można ;). Pamiętam jak ja marzyłam o koniku ale wtedy były tylko takie zwykłe na biegunach. Też fajne ale przecież zawsze chcemy dać swoim dzieciom coś czego same nie miałyśmy...

multimilionerki tutaj siedzą ----------Nie multimilonerki! oczywiście ze wydać 300 zł jest dużo.Ale pomyśl logicznie ile byś zapłaciła za tyle rzeczy kupując osobno???

Gość szukająca prezentu
Normalnie kurcze jestem multimilionerką i dobrze mi z tym:-)

w Quelle jest wlasnie fajny zestaw tez taki spory wiec mozna zajzec ale wiesz ze w bonprix jest duzo taniej a ta sama firma pod inna nazwa wiec moze tam jeszcze zobacz

Gość ratujcie
Ale w bonprix nie widziałam zabawek.....

a moze to wyprzedaz Quelle byla?wieszco wiem ze te rzeczy co ww katalogu w bonprix sa tansze a dostaje tych katalogow i powinny byc tez zabawki

zestawik fajny ale troszkę drooogi, może poszukaj podobnego ale tańszego chyba że masz dużo kasy to ok. Córcia napewno się ucieszy :)

Gość szukająca prezentu
Już zamówiłam:-)

Quelle to w mojej opinii złodziejska firma. W zeszłym miesiącu z ciekawości porównywałam ceny tych samych produktów z Quelle i innych katalogów i oczom nie wierzyłam, że można tak naciągać ludzi. Przykładowo w bon Prixie bluzka 39.00zł a w Qelle ta sama za 156,00zł. To jest przegięcie. Tak było praktycznie przy każdym produkcie. Według mnie to nie uczciwa firma więc dla zasady nigdy tam nic nie kupię. A wracając do zabawek. Mnie też sie ogromnie podobał ten kucyk za 1500zł ( ten interaktywny od Hasbro ). Ale miałam okazję go widzieć na własne oczy, pomacać, obejrzeć. Córka na nim posiedziała, pobawiła się chwilkę i powiem tak: Fajna zabawka za... powiedzmy 300zł. Ale 1500zł to on nie jest wart z żadnym wypadku. W żadnym. Pomimo ze mam bardzo duży dom, to nie kupiłabym zabawki takiej gabarytowo. Zbieracz kurzu i zawalacz miejsca. Sama jestem fanką koni, ale już prędzej taki na biegunach ma sens, niż ten drętwo stojący. :) No, to tyle ode mnie. Jak ja sobie lubię po krytykować czasem :)

zhala no wlasnie wczesniej tez o tym mowilismy zz quelle ale te dwie firmy to to samo tylko konkurencja.a ile to twoje dziecko ma wogole lat bo takdo 4 lat to mysle ze dziecko zabardzo sie tym nie pobawi ale starsze na 100