Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy ---

Niesmialosc

Polecane posty

Gość niesmialy ---

Jak znalesc dziewczyne ? Jestem niesmialy i mam problemy z blizszym poznaniem kogos. Czy kobiety zwracaja uwage wogole na takich facetow ?

Gość bver
no pewnie ze zwracają , ale nie poznasz kobiety , bo spanikujesz i jak zaprosi cie na randke to uciekniesz.

Gość Arabidopsis
Owszem, zwracają :)

zwracają. ale potrzebne są odpowiednio wykreowane okoliczności poznania:P :)

Gość bver
co z tego ze zwracają jak i tak dasz noge ?

jak jesteś bardzo nieśmiały to chyb jednak się praktycznie nie da... nawet jak cudem się z jakąś poznasz i spotkasz to pewni odpuści sobie nie radzącego sobie w życiu nudziarza 🖐️ a jak jesteś lekko i tylko do kobiet to masz szanse :D ale to tylko moje zdanie

Gość niesmialy ---
Ale ja zadaje pytanie kobietom. Jestem ciekaw czy im to nie przeszkadza ze ktos jest niesmialy i czy zdecydowaly by sie byc z kims takim ?

Gość anal 4ever
idz do agencji i pozbedziesz sie niesmialosci

Gość Arabidopsis
a ja wygrałem życie---> dlaczego utożsamiasz nieśmiałość z nudziarstwem?? To nie jest to samo.A nieśmiała osoba może byś całkiem interesująca tylko musi się dać choć troszkę poznać :)

Gość cxzw
rzeczywiscie gosc chyba nie wie co to niesmialosc do kobiet..Zeby isc do agencji trzeba sie pozbyc niesmialosci .To juz latwiej znalecc sobie dziewczyne niz isc do agencji.

Gość Arabidopsis
co właściwie znaczy Twoje " badzo nieśmiały"?? Jak dziewczę się do niego odezwie top ucieka???

Gość cxzw
Agencja to nie miejsce dla niesmialych , a raczej dla pewnych siebie , ktorzy nie boja sie ryzyka czy zdradzenia wlasnej zony , a wiec bardzo smiałych.

Gość cxzw
ucieka szybciej niz strus pedziwiatr.

Gość Arabidopsis
to ja jeszcze takiego osobnika nie spotkałam

Gość cxzw
niesmiały to tchórz , ktos kto lubi kobiety , ale sie ich boi.Chce , ale nie może.Trudno powiedziec jak z takim postepowac

Gość Arabidopsis
A to jeszcze bardziej ciekawa opcja.

Gość Arabidopsis
Trudno takiemu pomóc jak sam nie uwierzy

Gość Arabidopsis
Faith Hope Glory----> dopiero w czerwcu??

\"Twoje \" badzo nieśmiały\"??\" kiedyś na pewno bym tak zrobił, nie ważne jakiej płci byłby osoba odzywająca się :D teraz już nie :classic_cool: ale nie ma o czym ze mną gadać \"bardzo nieśmiały\" powiedzmy że to też kwestia indywidualna ale tak ogólnie: poważne trudności w nawiązywaniu znajomości, nie chodzi nigdzie gdzie są ludzie typu imprezy masowe bo się wstydzi, nie zapyta sprzedawcy/przechodnia, przez to w życiu nic nie przeżył, mieszkanie -> praca -> mieszkanie, itd.... coś w trym stylu

Gość Arabidopsis
a w czym przeszkadzają Ci studia?? A pzoa tym dlaczego ograniczasz się do ram czasowych?? A gdy jakieś uczucie przyjdzie 1 kwietnia 2009 to co wtedy??

Gość Arabidopsis
a ja wygrałem życie ----> smutne :( i zawsze tak było????

Gość Arabidopsis
Faith Hope Glory-----> wiesz podobnie myślałam i chyba nadal tak myślę.Tylko,że tak naprawdę to jest forma ucieczki i głupie tłumaczenie :)

Gość bvcert
ja mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

co w tym smutnego? w sumie nawet nie wiem czy chciałby mieć inne życie :O i mniej więcej dlatego można utożsamiać cześć nieśmiałości z nudziarstwem 🖐️ przecież nigdzie nie pisałem, że wszystkich :P

Gość Arabidopsis
a czy dziewczynę można spotkać tylko w dyskotece??

Faith Hope Glory a tak przy okazji :D bzdurna logika :D ludziom jakoś studia i praca na raz nie przeszkadzają w poznawaniu nowych ludzi i związkach wiec to bzdurne wykręcanie się :D przecież normalni ludzie, mają swoje życie/pracę/zajęcia/obowiązki i nie siedzą z tą dziewczyną 24/7 :O zresztą ona też ma swoje życie :P

Gość Arabidopsis
Faith Hope Glory ------> na dyskotece każdy wie jakie są niunie i chętne nazwijmy to do "poznawania". Tak naprawdę to jakby jakiś koleś zaczepił mnie tak jak to robią obecnie kolesie to conajmniej dostałby w dziub ;) A dziewcze można spotkac wszędzie ( biblioteka,uczelnia itp.)

Gość Arabidopsis
Faith Hope Glory-----> "do tego muszę mieć czystą głowę " to zabrzmiało jak jakaś taktyka wojenna.