Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy ---

Niesmialosc

Polecane posty

Gość Arabidopsis
juz kiedys trzepałam konia na dystkotece

Gość Arabidopsis
Nie uległabym takiemu bo wolę poznawać ludzi w inny sposób niż na dyskotece ;)

Gość cxzw
ale dyskoteka to nie miejsce dla niesmialych .

Gość Arabidopsis
Skoro tak myślisz to jesteś troszkę ograniczony. Niestety

Gość Arabidopsis
Nie istnieją spokojne dyskoteki

Gość Arabidopsis
Nie wiem.Nie znam Cię to skąd mam to wiedzieć.Może coś Cię blokuje?? A co do dyckotek to chciałbyś znaleźć jakąś "chętna" czy raczej miłą , normalną i mądrą?? A na uczelnii???

Gość Arabidopsis
No tak są tez takie dyskoteki :)

Gość Arabidopsis
"Wiadomo że dziewczyna chce seksu i jak go nie dostanie na 3 randce" od kogo słyszałeś takie bzdury??? I zastanów się jakiego pokroju to są laski ;)

Gość Arabidopsis
Chyba,że o takie Ci chodzi ;).

Gość Arabidopsis
No i tu mnie masz. :/Nie wiem jak mogę poolemizować z badaniami naukowymi.( A w jakiej dziedzinie kształcisz się?? o ile można wiedzieć )

Gość Arabidopsis
dobra ja lece .A Tobie życzę aby Ci się udało to co sobie zaplanowałeś :) Dobranoc :)

Gość oferma
FHG ja jestem sporo starszy od ciebie i też trzy zera ale mimo wszystko wydaje mi się że ty jesteś jeszcze bardziej pogrzany. no po prostu jak czytam to co napisałeś to aż mi się mordka cieszy :D

Gość oferma
może i prawdę, ja nie mam zbyt dużych doświadczeń z kobietami to nie wiem. jednak brzmi to przezabawnie. szczególnie jak mówi to koleś co nigdy nic. tak jakby sobie postanowił: od dzisiaj (albo od czerwca) będę dymał wszystko :D

Gość oferma
bo tak karze nauka :D

Gość oferma
miało być każe :/

Gość oferma
no widzisz, a ja znam ludzi którzy poznawali się w liceum i na pierwszy seks czekali po kilka lat. i co? i te dziewczyny nie odchodziły do jakichś kolesi co to je będą chcieli szybko bzyknąć. ja rozumiem że dorosłe życie to nie liceum ale rozumiem też że w wieku licealnym też nie miałeś dziewczyny. wiec to chyba nie o to chodzi, moim zdaniem.

Gość oferma
tylko że ty z tych faktów wysnuwasz wnioski że tylko na jakąś skiniesz a ona już będzie chętna i gotowa kopulować z tobą. trochę chyba przesadzasz. jakoś do tej pory tak nie było, czy dlatego że ty nie chciałeś?

Gość oferma
oj tobie to już na pewno nie będzie potrzebna terapia. jesteś tak nakręcony że możesz najwyżej dostać parę razy w gębę za zbytnie zdecydowanie. no ale życzę ci jak najlepiej. co nie zmienia faktu że twoje podejście mnie bardzo bawi.

Gość oferma
zresztą piszesz o tych kobietach jak o jakichś nornicach. wyczuwają nieśmiałych więc należy zbliżać się pod wiatr ubrany w kolory maskujące :D no national geographic dosłownie.

Gość oferma
no już dobrze ty ogierze :D teraz uderzyłeś w ton proroka i będziesz mi tu objawiał PRAWDE. chyba jeszcze nie jestem gotowy aby rzucić swoje sieci i iść za tobą.

Gość oferma
kłopot z tobą polega na tym że naczytałeś się jakichś bzdur i święcie w nie uwierzyłeś. tymczasem, powiedzmy sobie szczerze, na temat kobiet nie wiesz nic. masz zerowe doświadczenie i dupa z ciebie a nie playboy. wszystko to co piszesz to jakieś dyrdymały wyczytane pewnie w jakiejś książce której autor wymyślił sobie że sporo jest ludzi którym można będzie sprzedać tego rodzaju ściemy. i przede wszystkim dlatego jest to takie śmieszne. że wypowiadasz się z zadęciem nie wiadomo jakiego autorytetu gdy tymczasem o płci pięknej więcej od ciebie wie niejeden uczeń gimnazjum. i takie są właśnie fakty.

Gość oferma
jeszcze jedno. skoro twierdzisz że "trzeba brać" do dlaczego koniecznie chcesz to ograniczać do dyskoteki? czy kobiety poza dyskoteką nie podlegają prawom o których mówisz?

Gość oferma
instynkt jest instynktowny jak sama nazwa mówi. nie trzeba się go uczyć.

Gość oferma
to może kobiety też mają stłumiony ten instynkt i nie będą takie znowu chętne żebyś je "brał"?

Gość oferma
no to powodzenia. ja ide spać. tylko dlaczego chcesz czekać. jak brać to brać, jak instynkt to instyknt. do dzieła. i opisuj efekty na forum.

Gość bum tarara bum
To Twoje tłumaczenie z kończeniem studiów to tylko wymówka i ucieczka przed czymś, albo lęk może przed nie sprawdzeniem się w roli amanta. Ja też uciekam przed zwiazkami z powodów znanych tylko sobie, troche też z lenistwa... To prawda, że lubimy zdecydowanych facetów, ale niekoniecnzie takich co chcą od razu zaciągnąć do łóżka:P facet musi być silny i zdecydowany w życiu, żeby kobieta miała się na kim oprzeć (nie wisieć tylko oprzeć) w ciężkich chwilach, żeby był kimś z kim można się dobrze bawić, a Wy znowu wszystko do seksu sprowadzacie:P oczywiście jest on ważną częścią życia, ale powinien wynikać z wcześniejszej znajomości z daną osobą. Gadki typu `seks na 3 randce musi być` są przesadzone... albo to ja jestem dziwna :P i wole rozwijać związek przez kilka miesięcy... ale ponieważ WŁAŚNIE STUDIUJĘ TO JESTEM SAMA BO NIE MAM CZASU NA ZWIĄZEK :P:P:P

Gość bum tarara bum
wykształcenie jest bardzo ważne, bo w końcu za coś trzeba żyć i być niezależnym ale jak przychodzi chwila refleksji, to nasuwa się wniosek że najważniejszy jest człowiek... i cudownie byłoby dzielić życie z kims komu na tobie zależy. Takie obustronne wspieranie się... Bo co Ci da, że bedziesz zarabiał kupę kasy skoro nie będziesz miał kogoś z kim możesz się tym podzielić, nie mówię tu o laskach które lecą na kasę, ale o tej jedynej która będzie się cieszyć razem z Tobą ze wszystkich sukcesów i razem będziecie mogli korzystać z życia.

Gość bum tarara bum
obie opinie na mój temat - nietrafione :P nie będę Ci wykładać co miałabym do zaoferowania mojemu przyszłemu mężowi bo nie o to tu chodzi

Gość bum tarara bum
Dziwne rzeczy piszesz, nie do końca rozumiem... Jak spotkasz kobietę swojego życia to przy niej możesz się nauczyć seksu, po drodze chcesz zaliczyć kilka panienek po to żeby się doedukować? A może wsród nich będzie ta jedyna? A nie dasz jej szansy bo to w końcu `materiał roboczy` i będziesz czekał dalej. Jak kobieta kocha to przecież nie pamięta wpadek tylko cieszy się z tego co was łączy, w końcu ludzie się `docierają` i w łóżku tez w końcu wszystko gra. Ja też nie poznałam faceta tylko dlatego, że jestem... bo w tym momencie któraś ze stron musi się postarać. Moja zdobyta wiedza pozwala mi wnosić teorię - jak facet jest cierpliwy, konsekwentny i zbytnio nie nachalny to może zdobyć każdą kobietę

Gość bum tarara bum
Mam tylko jedną radę: postaraj się uwieśc kobietę swoją osobą, a nie umiejętnościami które chcesz zdobyć. Zapewniam że jest to trudniejsze do opanowania, długoterminowe, ale skuteczniejsze i lepiej rokuje na przyszłość ewentualnego związku. A teraz żegnam, refleksji życzę 🖐️