Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy88

facet-tchórz???

Polecane posty

Gość daisy88
wiem czytałam Twój topik... przykro mi...najgorsze jest to,ze on cały zcas mówi,ze mnie kocha!!!!!!

Gość daisy88
.............nie no nie mogę napisał mi SMSa jak to bedzie jak kiedys on bedzie zabiegał o mnie a ja go juz nie będe chciała, że on sie tego boi i wie,ze tak bedzie....no ale kurde czemu nie potrafi tego przewidziec i teraz sie zdecydowąc???

Łączę się z Tobą Daisy... wiem, jak to jest, naprawdę. MNie też spotkała bardzo podobna sytuacja. Ciężko to wszytsko pojąć. Myslę, że ludzie nie powinni tak szafowac słowem \"kocham\" ... rzucają je często na wyrost, bo im się wydaje, że te uczucia, które do kogoś czują, to właśnie to. A z czasem okazuje się, że miłosć ma wiele twarzy, wiele oczu i wiele kierunków... Zresztą wiesz, ja zauwazyłam, że mężczyźni naprawdę trudno zostawiają swoje stałe dziewczyny - na całe szczęście :) To wcale nie jest dla nich takie łatwe i nawet jak zdradzają, przeżywają płomienne romanse, to w końcu nie decydują się odejść, bo... no i tu zagadka... dziwne to wszytko.

Gość daisy88
nie moge sie pozbierać nie mogę jesc, uczyc się, ciągle płaczę nie wiem co mam ze sobą zrobić