Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

NIENAWIDZę śWIąT!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość yvana
Dlaczego?Wszyscy je lubia (albo prawie wszyscy)Musi byc jakas przyczyna.

po prostu nie lubie.. a raczej nie znosze!! Najchetniej zaszylabym sie gdzies sama na te 3 dni. Ludzie na te 3 dni staraja sie byc mili, sympatyczni, uprzejmi, ale po co, skoro poznmiej znow staja sie tacy jak zwykle?? Albo zyczenia oplatkowe?? z tego co najczesciej slysze kazdy kazdemu zyczy tego samego: wyklepie swoja formulke i idzie do kolejnej osoby. Nie chce Świąt!

Gość dżizas
luśka podajmy sobie rece 🖐️;)

Gość yvana
Niektorzy sa mili i na codzien a co do zyczen...moze wymysl tym razem cos orginalnego albo dziwnego..no wiesz ,zeby nie klepac tego:szczescia,zdrowia ble,ble,ble...albo...coz Ci poradzic dziewczyno...? A tak w tajemnicy to Ci powiem,ze ja tez nie lubie swiat..ale inne sa przyczyny.....wymyslec cos trzeba ,zeby je polubiec,co?

Gość yvana
nie chce cie przekonac,chociaz przyznam,ze poczatkowa chcialam bo chcialam ci pomuc ale gdy pomyslalam,ze ze mna jest podobnie to co bede komus moraly prawic.Ale zamiary moje byly dobre Luska.Pozdrawiam cie .

Gość yvana
pomoc(przepraszam)

Gość szejk jor lafi tafi
lubię święta ale nie lubię całej otoczki typu 2 listopada znikają znicze pojawia sie choinka....reklamy w TV z promocjami i pieprzona ciżarówka Coca coli..znów idą święta. Dzięki za zjebanie atmosfery świąt:o

Gość yvana
Dobranoc Luska spij spokojnie,moze Ci sie przysni ze w tym roku swiat nie bedzie?ha,ha

Gość yvana
Acha!Ta ciezarowka z cola.....mnie tez denerwuje a tymczasem :wesolych swiat....ha,ha,ha,

Gość p2p2p2
a ja kocham swietam, bo wtedy opycham sie moim ulubionym serniczkiem:)

Gość kajko i kokosz
a ja lubie swieta, lepiej zeby ludzie byli lepsi 2 dni w roku niz nigdy. A zyczenia moze i zawsze sa takie same, ale ja zawsze mowie je szczerze, bo naprawde zycze swoim bliskim przede wszystkim zdrowia i spelnienia marzen! I wiem, ze oni tez zawsze zycza mi szczerze wszystkiego najlepszego. Jedyna negatywna rzecza jest rzeczywiscie ta komercyjna otoczka, ale ja zlewam.

ja tam lubię święta,ale fakt łamanie się opłatkiem nie należy do moich ulubionych czynności w ten dzień. tak jak i sprzątanie w tygoniu poprzedzającym. ale ja mam powody :D co roku musze sie dzielic oplatkiem z 15 osobami. duzo roboty, duzo calusow. fuuj.. :)

Gość tez ich nie znosze

Gość yvana
Luska,gdzie sie zapodzialas?Czyzbys juz szukala jakiegos schowku na swieta?A zobacz ilu ludzi lubi swieta,nawet ta coka ich nie zlosci...Ochchch,gdybym ja mogla byc w czasie swiat w Polsce...a tutaj gdzie jestem-swieta sa do d....

Gość emjgi
ja też nie lubię bo ciemno, zimno ...

Witam :) Chetnie znalazlabym jakis schowek na swieta ale nie mam kasy zeby gdzies wyjechac :( Do tego nie mam najlpeszych relacji z rodzicami i denerwuje mnie to cale udawanie ze jest dobzre

Gość ja tezzzzzzzzzzzz
nie znoszę swiat!!! sama nie wiem jak to powiedzieć... denerwuje mnie też przymus świętowania, że ma byćwesoło, a jeśli ja akurat wolałabym robić coś inne go niż siedziec z rodzina przy stole? albo nie mam nastroju? albo wkurza mnie to ze jest nudno? wkurza mnie ta cala choinka, prezenty, oplatki, zyczenia.... nie chce mi sie tego wszystkiego... hipokryzja mi generalnie nie przeszkadza, ale chodzi mi o tą doniosłość wszystkiego, a ja nie mam akurat czego swietowac bo jetem ateistka (a rodzina katolicka, nie wiedzą że ja nie). Duszno, takie zamknięcie... nie wiem jak to lepiej wyrazić...

Gość upupuuuuuuuuuup
u mnie w rodzinie dziadkowie jako głowa rodziny stają przy stole my sie podnosimy przy stole,kazdy bierze po kawałku opłatka,dziadkowie mówią zyczenia a potem my zjadamy ten opłatek i wsio :)

Gość boś głupia i pusta jak flaszka
po libacji:/

Gość ja tezzzzzzzzzzzz
własnie! zapić! zawsze to jedna okazja więcej:D

Gość ja tezzzzzzzzzzzz
oj, trzeba bedzie jakis zapas alkoholu sobie zrobic...