Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

NIENAWIDZę śWIąT!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Ja lubie swieta..nawet bardzo..a el najbardziej mnie wkurzaja te rodzinne spotkania i dzielenie sie oplatkiem..To drugie jest bezsensu poniewaz jak to juz wczesniej mowila autorka WSZYSCY CO ROK ZYCZA SOBIE TEGO SAMEGO =[ zdrowia szczescia kasy milosci pomyslnosci udanego nowego roku i wszystkiego naaaaj...to jest wkurzajace bo podchodze do kazdej osoby z rodziny i zycze tego samego :(

Gość lexussi
A ja znienawidziłam święta od momentu zamążpójscia.Teraz musowo trza bite kilka godzin z teściową przy jednym stole :O

3 godziny to pikuś, ja muszę 3 dni :( i gdyby nie to pewnie lubiłabym bardziej, bo trochę lubię ;)

ja zawsze lubiłam tylko dlatego że były ferie pieniądze pod choinkę i słodycze :)

Odkad mieszkam w polsce to swieta to dla mnie cos strasznego I ten zwyczaj dzielenia sie oplatkiem to chore Kiedy pierwszy raz spedzalam swieta z rodzina mojego meza to myslalam ze umre ze smiechu Kiedy wszyscy zaczeli mi skladac zyczenia calowac i takie tam glupoty Jeszcze fajny jest ten zwyczaj jak ksiadz chodzi po domach i zbiera pieniadze W tamtym roku nie wpuscilam go do domu Ale mnie maz opieprzyl ;)

dlatego ja, dzień przed wigilią, spadam na narty i wracam w nowy rok... zero zakupowego wariactwa, zero przejmowania sie opłatkiem itp.

ja to juz mam dosc , a jeszcze pare dni do nich zostało.ten zakupowy szał,ta udawana radosc i dobroc płynąca zewszad.jeszcze musze kupic choinke(tylko dlatego ze maz chce)brrr........ łacze sie w bolu

ja tez świat nie lubie:) zwłaszcza nieszczerych zyczen i wymuszonych usmiechów. Odwiedzin kolezanki tylko po to aby sprawdzic,ktora z nas w tym momencie ma tzw.Gorzej :) nie lubie ubierania choinki,nie lubie potraw wigilijnych,wielkiego sprzatania,zupelnie tak jakby ludzie caly czas mieszkali w syfie, nie lubie kolejek w sklepie i kredytow branych tylko po to aby raz do roku zjesc cos lepszego. itd :)

Gość lllllllllllllllllll
tez nienawidze swiat. takie sranie w banie. wlasciwie nie wiem po co swieta

święta lubie ale z małym wyjątkiem -składanie życzen na wigilie :o okropnosc przez miesiac przygotowujemy sie do swiat a pozniej prze ztrzy dni objadamy sie i narzekamy ze nic w tv nie ma

a ja tam lubie świeta. Spotaknie rodzinne na ktore w zwykly dzien czesto nie ma sie czasu. Lubie tez posiedziec przy migajacej choince i pospominac lata dziecinsta. Lubie tez spiewac koledy przy wigilijnym stole. Wogole lubie swieta ten zapach klimat. Lubie dzielic sie oplatkiem z najblizszymi (jak zyczenia rodzenstwa i rodzicoe moga byc nieszczere) Moze dlatego ze nie wpadam w szalenstwo zakupow w szalenstwo porzxadków.

Gość MICHAŁ 25
LUSIA JESTEM Z TOBA chrzanie te popapraną tradycje gdzie każdy każdemu wciska kit jak chesz to dawaj gdzies zapijemy pały bo na samą myśl zbiera mi sie na RZYGANIE pozdrawiam Michał

Gość rozek kremowy
a ja uwielbiam swieta, za atmosefere, za te wszystkie przygotowania, ciesze sie jak dziecko jak moge ubrac choinke jak w sklepach pojawiaja sie ozdoby, jak w miescie pojawiaja sie swiatelka, choinki, jak puszczaja koledy w sklepach, a najbardziej lunie to goraczkowe poszukiwanie prezentow, siedzenie w kuchni i zapach pieczonych ciast no i oczywiscie kiedy nadchodzi ten moment kiedy wszyscy domownicy otwieraja prezenty :D

Gość rocki
święta są pojebaneeeeeee

Gość michasa
Ja tez nienawidze świta brrrr bezsensu to dla mnie.. i aby się tyje i rodzina narzeka i płacze.. masakra dobrze ze juz je przezylam a ciezko bylo