syrenka... 0 Napisano Grudzień 3, 2007 Czy to mozliwe zeby tydzien po zaplodnienie pradwopodobnym dostala okres?? Czy pop prostu w ciazy nie jestes:) 23 sie kochalam a dzis jest 3 i dostalam okres;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 3, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiaIrlandia 0 Napisano Grudzień 3, 2007 mozesz byc w ciazy, ja normalnie mialam pierwszy okres, a do tego pierwszy test wyszedl mi ze nie jestem w ciazy. na szczescie drugi, ktory zrobilam tydzien temu pokazal ze jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 3, 2007 czy twoj okres wygladal normalnie czy to bylo tylko krwawienie?? dadam ze mam dosc duzo skrzepow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady F 0 Napisano Grudzień 3, 2007 Syrenka.. nie panikuj. Nie ma po co się zamartwiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niewiemsama Napisano Grudzień 3, 2007 a bolał was brzuch tak jak na okres??I piersi??jak byłyście w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sniadanko Napisano Grudzień 3, 2007 a do mnie znow @ chyba zawita- a juz taka nastawiona bylam ze nam sie udalo :(((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i_znów_przyszła Napisano Grudzień 3, 2007 kur...wa do mnie też!!! Szlak by to trafił...A juz myślałam że może sie udało..brzuch boli ma okres i cycki a tu @ spóźniona...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Grudzień 3, 2007 tak jak na okres to brzuch pobolewał mnie przez pierwsze 3 m-ce - cały czas się bałam że dostanę okres :D piersi też bolały i były cholernie wrażliwe na dotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 3, 2007 Kurde:( myslam ze jestem:( piersi boaly...a brzuch nie bo mnie na okres brzuch nigdy nie boli tylko czasami mam skurcze;/; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach