Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gackowata

ubieracie w biurach choinki??????

Polecane posty

Gość ewa 35
my też nie szef ma taka automatyczną choinkę, chińską chyba trzeba ją tylko przynieść z magazynku, nacisnąć guzik i sama się z szelestem otwiera, coś jak parasol i od razu zaczyna świecić i grać dżingel bels

Gość lo matko mam nadzieje
ze u mnie w pracy nie wpadna na ten idiotyczny pomysl :O Wystarczy, ze inne chabazie kaza podlewac :O

ajs. zwami to ja juz nie moge tradycja powoli ginie .a ja to nawet w kuchni postawie maciupenka :p

Gość subs
Dobre :-D

w domu wszystkie chwyty dozwolone. Uwielbiam choinke ubierac :D I cukierki z niej podjadac :P Ale praca to praca. Nie lubie tez tych imienin w pracy non stop obchodzonych :O

czekaj - żebym dobrze zrozumiała - Twoja była gubiła igły??? } Niedawno znalazłem dwie pod grzejnikiem. Nie przypominam sobie bym ja tam umieszczał stąd taki wniosek. :o

ja uwielbiam choinkę w domu. w ogóle uwielbiam choinki :) i siedząc w biurze 8 godzin dziennie lubię czuć się świątecznie, dlatego zapewne przytacham niewielką choineczkę z domu i postawię sobie na biurku :D

Ja rok temu zaszalałem i wyciągnąwszy swoja sztuczną choinę z piwnicy ubrałem ja aż w 4 bombki. :o

a lancucha zabraklo? :P

Gość ja nawet w domu nie będę
miec , a co dopiero w firmie...

wiecie, tak mi nudno ,ze moge wam w czynie społecznym pokleic łańcuchy z papieru ksero i spinaczy piszcie mi na maila adres i preferowaną długośc łańcucha

{ to zes sie wysilil gratuluje } Dzięki. :o Nawet mój syn to docenił. Stwierdził że zaszalałem bo rok wcześniej były dwie.