Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziaaaaaaaaa.pe

rozstępy - pośladki - help!!!!!!

Polecane posty

Gość kiziaaaaaaaaa.pe

Jestem w 34 tc przez całą ciąże smarowalam się kremamim, oliwkami... ale nie pomogło zrobily mi sie straszne rozstepy i to na posladkach:( powiedzcie co mogę z tym zrobic?? Jaki jest skuteczny krem, zeby je choc troche zlikwidowac... narazie są to czerwone kreseczki ... ale oba posladki są nimi pokryte:O

Gość kiziaaaaaaaaa.pe
kurcze .. no właśnie starałam sie ich uniknąc smarowalam róznymi specyfikami a tu i tak i tak wyszły i są takie wstrętne :(:(:(

Gość tak naprawde
ja smaruje sie od popczatku ciazy bardzo intensywnie plus masaze rekawica pod prysznicem, a piersi mam jak zebra.moja siostra tez tak miala i moja mama. nic nie poradze . nastawiam sie ana operacje

Smaruj nadal kremami na rozstepy. Poki rozstepy sa czerwone, jest duza szansa, ze dzieki kremom stana sie naprawde malo widoczne. Gdy rozstepy stana sie biale, niestety ktremy juz niewiele pomoga.

Gość jgxc
bo o ciało trzeba dbać całe życie i nie tylko smarując sie róznymi mazidłami. Należe do grupy ryzyka (rodzinne rozstępy) ale nie poddałam się. Od zawsze uprawiam sport, urodziłam dwoje dzieci, nie stosowałam drogich sprcyfików tylko oliwkę i balsam nivea, pilnowałam zeby nie przytyć i stosowałam masaż rozciągający brzucha-efekt nie mam rozstepów. Ale jeżeli już je masz to próbuj pilingów, a jeżeli masz kasę to udaj sie do dermatologa.

Gość kiziaaaaaaaaa.pe
a w jakiej cenie jest ten krem mustella?

Gość 34567
polecam tanszy z dax cosmetix!!!! poczytaj na wizazu jakie super opinie!

Gość 34567
mi sie porobily w wakacje rozstepy nad kolanami, smarowalam caly czas ok 2 razydziennie i nie ma sladu po rozstepach! dziala na swieze, potem juz z nimi nic nie zrobisz

Gość kiziaaaaaaaaa.pe
a moze jeszcze jakies dobre kremy polecicie?

Gość kiziaaaaaaaaa.pe
up