Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

savanah

INTUICJA!!!!!!!!

Polecane posty

Czy zdarzylo sie wam ,ze zanim cos sie stanie .......juz wiecie co i jak.........

Gość nie bede podawac nicku
mi sie czesto zdarzalo, ze wiedzialam, ze cos sie stanie tylko przeraza mnie jedna moja mysl - ktora sie pokazala okolo 5 lat temu - ze umre jak bede miala 26 lat no i kilka dni temu mi8alam 26 urodziny ...

Jak bylam w szkole podstawowej, dwa dni przed smiercia mojego dziadka caly czas \"mi chodzil po glowie\",non stop o nim myslalam,poprosilam mame ,zeby do niego zadzwonila(mieszkal okolo 150 km od nas) ,wszystko bylo ok.Dwa dni pozniej zostal zmiazdzony przez tira pod domem....Pierwszy raz w zyciu przez telefon powiedzial mi ,ze teskni.....tak jakbym wyczula ,ze musze sie z nim pozegnac....

ja czesto mam takie ruzne,,wizje\'\' takie jakby,,dezawu\'\'tylko o tym co sie wydarzy;-) pomysle o kims,o kim nie myslalam dosc dlugo-i spotykam go np,w miescie albo akurat on puszcza do mnie esemesa;-) pomysle o jakiejs sytuacji-i za dwa dni ma to miejsce;-) albo wiem co ktos zaraz mi powie, mam tez sny,,prorocze\'\';-) ale 6 tki w totka nie moge wysnic he he-ale tak podobno jest;-) albo raz na pare lat,snie ten sam sen-i zaraz potem o czyms,,smutnym''sie dowiaduje;-)