Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crazylady1986

WAZNE PYTANIE DO MEZCZYZN - CO WAM SIE NIE PODOBA W ...

Polecane posty

tych najmodnijeszych grzywkach u kobiet?? Tych, ktore zajmuja cale czolo i maja dlugosc srednio do brwi... Spotkalam sie z wieloma krytykami, dlatego pytam ... Bardzo prosze o odpowiedz...

Gość mgmjgmg
i teraz mężczyźni świata jednym głosem, zsyłając jedyny, słuszny, mądry werdykt, podadzą opinię o grzywce, do której dostosujesz swój wygląd:

nie chodzi o to. Sama takowej nie posiadam. Po prostu przed chwila przeczytalam opinie na temat grzywki Kingi Rusin i tam okolo pieciu mezczyzn powiedzialo, ze jest beznadziejna. Mysle, ze na kafe jest o wiele wiecej glupszych tematow, niz moj. Poza tym moge pytac o co chce, tak??

Gość gfdser
mnmie to nie obchodzi.WAzne by kobieta byla ogolona i nie miala wąsów

Gość gfdser
Nigdy nie zwracam uwagi na włosy.

Gość mgmjgmg
chyba musiałabyś tamtych pięciu zapytać :D (o ile to nie np jedna i ta sama stylistka wpisuje - jako różne osoby -bo jej KInga Rusin nie wybrała ;DDD) miej, dziewczyno, dystans do tego co ludzie wypisują w necie o innych :D

nie nie... moje kolezanki zrobily sobie takie same grzywki i kumple mowia, ze sa okropne!! i to mnie wlasnie nurtuje - dlaczego?? no bez przesady, ze internetowe wypowiedzi zmusily mnie do zastanawiania sie co jest nie tak... po prostu jestem ciekawa, ludzie!! to takie nienormalne??

Gość gfder
masz nienormalnych kumpli .OStatnia rzecza na jaka sie zwraca uwage u kobiety sa wlosy. OCzy , usta tak, ale nie włosy .

Gość Tommmek19957
Bo taka grzywka wygląda: - staromodnie (jak z dwudziestolecia międzywojennego) - głupawo - sztucznie - skraca twarz, robiąc z niej małą, głupawo - pekińczykowaty pyszczek - jak rozmawiam z tak ugrzywkowaną panną to zawsze mam wrażenie, że ma ona ograniczoną widoczność :D

Gość dbfs
zdrowy chop nie zwraca uwagi na wlosy tylko tylek

Gość dbfs
co komu po wlosach .Bawiac sie nimi nie uszczesliwisz kobiety .Pieszczac jej siedzenie - tak.DLatego nikt normalny nie zwraca uwagi na wlosy .Tylko na cycki i tylek

nie no... pewnie... jestes tym typem faceta, ktory przyprawia mnie o mdlosci i jest wedlug mnie \"mocny w gebie\", czyli potrafisz tylko mowic o \"takich\" rzeczach a w rzeczywistosci nie potrafisz pewnie nawet normalnie zagadac do dziewczyny. Nie wiem przed kim chcesz sie teraz popisac, ale raczej nie robisz dobrego wrazenia...

Gość dbfs
Tylko debile zwracaja uwage na wlosy :)

Gość dbfs
u normalnego chopa wzrok usadowiony jest caly czas na cyckach czy tylku .

Gość dbfs
na twarz , ale nie na wlosy.

Gość moj brat tez nie cierpi
grzywek ;] Uwaza je za badziewne ;) Grzywka od razu skresla w jego oczach potencjalna kandydatke na cos wiecej ;) Kwestia gustu ;) Grzywki sa raczej przez mezczyzn nielubiane ;)

Gość dbfs
łysa nie , tylko w miare normalna . Lysina to raczej nie jest standard.NIech ma wlosy , aczy sa krotkie czy dlugie to mam gdzies

...się odniosę: - staromodnie (jak z dwudziestolecia międzywojennego) uwielbiam taką \"staromodność\" - głupawo głupawemu we wszystkim głupawo - sztucznie lubię swego rodzaju \"sztuczność\" czy raczej balansowanie na granicy kiczu - skraca twarz, robiąc z niej małą, głupawo - pekińczykowaty pyszczek przecież to zależy od twarzy, jednej pani będzie ładnie innej nie - jak rozmawiam z tak ugrzywkowaną panną to zawsze mam wrażenie, że ma ona ograniczoną widoczność nie nalezy polegac jedynie na własnym wrażeniu w tak w ogóle co mnie to obchodzi jaką ma widoczność kobieta z którą rozmawiam :p mnie się w ogóle, zawsze podbały grzywki, uważam, ze są sexy tak samo jak zwyczajnie upięte włosy i odsłonięte czoło... A Kinga Rusin tak czy inaczej wygląda infantylnie, ma taki typ urody i żadna fryzura tego nie zmieni.

Ja mam grzywke praktycznie przez cale zycie i nie zauwazylam,zebym sie nie podobala w tej grzywce. jesli pasuje do twarzy-owalu to jak najbardziej.Nie kazdej kobiecie pasuje,wystarczy przejrzec sie w lusterku🖐️

ciesze sie, ze nie powiedzieliscie jednoglosnie \"grzywki sa straszne\".Widze, ze jednak sa ich zwolennicy :) Mnie akurat ona sie nie podoba, wiec nawet jak bym chciala to bym jej nie zrobila. Co nie oznacza, ze sa dziewczyny, ktore naprawde ladnie w nich wygladaja.

ale zakrecilam :) chcialam powiedziec : \"Co nie oznacza, ze nie ma dziewczyn, ktore w nich ladnie wygladaja\" :) Dziekuje za wypowiedzi :) 🖐️

Gość parapetufa
grzywka grzywce nierówna