Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały dżipson

Czy jest na tym forum choć jedna dziewczyna, która NIE PLAMIŁA choć raz w ciąży?

Polecane posty

ja nie plamilam w ogóle. Ale czy plamisz, czy nie - to normalne - (choc kazde plamienie lekarz powinien wziąć pod lupę) :)

ja nie plamilam ani razu za to mialam jeden okres na poczatku w 6 tygodniu i to calkiem ponoc normalne

Gość tyna a wiedziałaś juz wtedy
ze w ciąży jestes?

Plamienia czy bóle brzucha w ciąży nie są \"normalne\". Nie muszą od razu być poważnym zagrożeniem, ale nie są stanem normalnym i każda taka sytuacja wymaga konsultacji lekarza. Rozmawiałam też o tym ze swoją ginekolog - pytałam jak mam odróżnić te normalne od tych zagrażających w takim razie, a ona w szoku że ktoś mi takich głupot naopowiadał.

Gość biały dżipson
sarkastyczna cyniczka--------> ale o co chodziło z tymi głupotami? o bole brzucha w ciązy?

Gość majka123
ja nie plamiłam, ale u mnie to dopiero 18 tydzień:)

Gość biały dżipson
eh, no ale takiej dziewczyny, której brzuch nie bolałby w ciąży choć raz, a zwłaszcza na początku to nie ma z całą pewnością naprawdę brzuch nie powinien boleć????

co prawda nie dziewczyna :D ale jest to moja trzecia ciaża i nigdy nie plamiłam...konsultacja z ginem to koniecznosć przy takim objawie nawet jesli madre ksiażki piszą,że moga się pojawić..

biały dżipsonie: brzuch też mnie nie boli i nie bolał:) nic mi nie było wyrównało się przy porodzie:D

Gość biały dżipson
-1967- jak to nie dziewczyna? i urodziłEś aż 3 razy?;););)

Gość biały dżipson
sarkastyczna nawet na początku nie bolało Cię? nie miałaś żadnego bólu podbrzusza????

a skad mialam wiedziec jak mialam okres normalnie a u lekarza wyszlo i na tescie ze ciaza a wiedzialam kiedy wspolzylam raz a wiek ciazy tez byl wiadomy w sumie wogole bym nie wiedziala gdyby nie zle samopoczucie jakby grypa ale zanim wzielam leki siostra kazala mi zrobic test no to posluchalam i zrobilam i wyszlo ale lekarze mowia ze do 3 miesiaca mozna miec okres

fajnie jak nie mialas bolow wiesz ja z takowymi poszlam do lekarza i powiedzial ze wiezadla mi sie rozciagaja i dostalam nospe rozkurczowa ale tylko wtedy jakby bardzo bolalo wiec jednak bole sa i sa bezpieczne tyle ze wszystko zgadzam sie z toba trzeba konsultowac

W pierwszej ciąży nie plamiłam, nic nie wskazywało że ciąża jest obumarła, żadnych plamień, krwawień, skórczy, bóli, dlatego też dużym zaskoczeniem była dla mnie informacja że płody obumarły, jedynym objawem było brak objawów ciążowych nawet minimalnych lekarz powiedział że wtedy powinno mnie to zaniepokoić :( Druga ciąża też bez plamień czy krwawień do samego końca, objawy jednak były poranne mdłości :)