Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pure fresh

Chcielibyście poznać swoją przyszłość?

Polecane posty

Gość pure fresh

Mam możliwość iść do wróżki i niewiem czy skorzystać. Brat mojego narzeczonego u niej był i odpowiedziała mu na karzde zadane pytanie równierz z przeszłości. Z jednej strony chciałabym wiedzieć co mnie spotka a z drugiej boję się. Poszlibyście czy nie ?

Gość połowę powiadasz
powie ci tak- będzie pani nieszczęśliwa z powodu pewnego blondyna... i co, każdemu blondynowi od tj pory bedziesz się podejrzliwie przyglądała? Albo- proszę nie ufać starszej brunetce, ona pani żle życzy... A ty za każdym razem w rozmowie z brunetką bedziesz isę zastanawiała, czy to ta czy nie ta co ci żle życzy

Wróżka nie działa w ten sposób!!!! Moja mama chodzi do wróżki(policja z tą wróżką współpracuje),sama też interesuje się tego typu rzeczami: wróży sobie i koleżanką. Wróżka nie powie Ci ze umrzesz bo we wszystkich książkach pisze, że nie może. Ja na twoim miejscu bym poszła ale zrobisz jak uważasz...

Gość pure fresh
jak napisałam wcześniej brat mojego narzeczonego u niej był pół roku temu, powiedziała mu wtedy że jego brat weźmie ślub w lipcu 2008 a nawet niepowiedział jej że ma brata. A ślub zaplanowany był na sierpień, wszystko było załatwione miesiąc temu okazało się że musimy znaleźć nową salę i jednak miała rację bo ślub jednak w lipcu. Poza tym odpowiedziała na karzde pytanie z przeszłości więc myślę że nie jest oszustką

Gość pure fresh
boje się iść bo jeśli powie mi coś złego to będę tylko na to czekała.

Gość kiepskamania
a gdzie ta wrozka?

Gość Lapinkulta
jak przewiduje numery w totka to isc!

Gość Lapinkulta
mozesz jej na poczatku zaznaczyc ze zluch rzeczy ma nie mowic i tyle

mozesz jej na poczatku zaznaczyc ze zluch rzeczy ma nie mowic i tyle} A ona na to, dowidzenia. :o

Gość pure fresh
Mieszka w okolicach Łomży

E tam, bez mówienia złych rzeczy to nie ma imprezy :P Juliab2: Kto wróży koleżanką komu? I jak to wygląda? Rozpruwa flaki i wróży jak z fusów? :D

Gość pure fresh
ale bez złych rzeczy to żadne rozwiązanie bo jeśli zadam pytanie a ona nie odpowie to będę i tak wiedziała że to coś złego

Gość to nie zadawaj
niehc ona opowie co widzi :P

Idź do niej i powiedz, że jesteś po zmianie płci. Spytaj, czy grożą Ci jakieś komplikacje i czy hormony nie przeciągną Cię znów na drugą stronę. A potem wygodnie usiądź i zobacz, jak kobita zmyśla i jak Twoja kasa idzie na marne :)

Niekoniecznie. Do wrózki chodzą osoby,którym czegoś w życiu brakuje. Czują się zagubione i niepewne. Ja chodziłam maniakalnie.... Wybierałam to co mi pasowało,złe odrzucałam. No i wyjechałam za wielką wodę i mam egzotykę:-P

Gość pure fresh
ona nie bierze kasy co najwyżej jakąś czekoladę