Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noe.

Czy tarzeba być niunią aby związek sie udał ? !

Polecane posty

CZY TRZEBA BYĆ NIUMIĄ ? CZY MOŻE KOBIETĄ SILNĄ ? oto jest pytanie ,. drogie panie , jestem w związku juz dosc długo . po przejsciach i wiecie co ? nadal nie mam jasnej odpowiedzi ,. moze ktoraś z was wypowies sie na ten temat , a moze jakiś Pan :)

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
kobiety po przejsciach czyli byłe urztymanki boagtych mężów są bardzo słabe.. potrzebują by ktos je utryzmywał i podejmował za nie decyzje jak niejdna mongolka z kubkiem:)

Gość o to co trzeba zrobic
chcesz zeby zwiazek był udany???? oto recepta... sprzataj gotuj prasuj pierz kochaj sie z nim jak tylko bedzie tego chcial, nie rób awantur jak gdzies wychodzi z kolegami i nie tylko. i wogole badz glucha slepa i nie mów nic. takiej kobiety chca mezczyzni!!!

do ssssss; jestem żoną , nie kochanką , ani byłą kochanką .poprostu zapytałam.

Gość zazdosbnikkkk
03.12] 16:13 własnie od takich odchodzą bo są głupie...:) i nudne nie wiedza co to sinologia.. tylko znaja proszki do prania:

Gość I...
od nich odchodza do innych kobiet;-).

Gość tu nie ma wóz albo
przewóz... trzeba wyposrodkować. jeśli facet jest ciapa, to zapewne wolałby kobietę silną, która za niego podejmie decyzję, za niego wszystko załatwi, bo on lubi mieć komfort, spokój i gdy ktoś nim pokieruje. z kolei tyrani wola kobiety uległe, które sobie podporządkują, będą je trzymać krótko, a one będą milutkie i będzie im to odpowiadało. normalny facet wybierze kobietę, w której będzie trochę uległej kotki i trochę demona ;)

no wlasnie dziewczyny ! jak ta recepta ,. kurcze przeca nie usługiwanie do cholery !

nigdy nie byłam niunią , mąż moze by chcial , no ale ja niezabardzo !

Gość Czasami...
uwielbiam byc niunia, ale przy waznych kwestiach nie ustapie;-). Byc niunia od czasu do czasu jest baaardzo fajne;-).

obojetnie czy bedziesz silna czy nie czy bedziesz prac gotowac itp i tak odejda faceci to maja we krwi!!! a jak nie odejda to beda cie zdradzac nie ma udanych zwiazków

patrze na inne małżeństwa i co widze ? no kurcze same niunie , a jak sie ktoraś postawi to kłutnia ,. o co chodzi tym chlopom ? oni czasami jak by wszystkie rozumy pozjadali .

Gość zazdosbnikkkk
Noe tyż pworda:P

Czasami - to fajana jesteś . ale ja bym tak dlugo nie mogla , bo być taką niezdecydowaną !!!!

zazdrosniku--- ale kobiety mają rozum, uczucia , potrzeby, oczekiwania , pragnienia ......

znam takie jedno małżentwo. ponad 20 letni staz dwójka dzieci kobitka dba o dom o męza o siebie robi kariere zawodowa. nie jest kura domowa jak potrzeba potrafi pokazac pazurki a ON???? caly czas z nia jest opowiada jaka to ma wspaniala zone jak ja kocha itp. ale dziecko z kochanka 5 nastepnych kochanek u boku, wódeczka z kolegami znikanie na noc???? I jak tu stworzyc idealny związek?????

zawsze mowilam wlasne zdanie , moze nie zawsze w odpowiednim czasie , ale no.... przecież nik nie jest idealny...

Gość Czasami...
jestem zdecydowana osoba, ale przy wielu mniej istotnych kwestiach wole dac sobie facetowi troche poniunkowac i ja mam luz i on jest zadowolony;-).

faceci to frajerzy!!!! nigdy im nie dogodzisz jestes uległa źle pokazujesz pazurki jeszcze gorzej

no czasami to jesteś ideał !!! kai masz adres .... bo wiesz moj kolega szuka ......

Gość Czasami...
nie jestem idealem, ale maz jak na razie nie narzeka:-). W zwiazku, ze mam meza, to raczej nie pomoge koledze...;-) I chyba z poniunkowanie tez bylby problem...;-)

ludziska ; temat stary jak swiat ... prawda ? a my kobiety zawsze bedziedziemy sie zastanawiać , co w umysle mezszczyzny siedzi . no ale dawajcie dalej .... moze czegoś sie dowiem .... cholera wie.

czasami to mi sie wydaje ze faceci to szukaja blond cizi z dlugimi nogami extra figura pustą głową zeby aby tylko sobie poruchać!! przyklad moich znajomych czego tej żonie brakuje???? ma u niej wszystko!!! i jeszcze szuka szczescia

oj chyba nigdy sie nie dowiemy czego ci nasi mężczyxni chca od życia