Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noe.

Czy tarzeba być niunią aby związek sie udał ? !

Polecane posty

fajnie ze temacik sie kreci :) faceci , kochajcie , i dobrze żądzcie , a kazda z nas bedzie was uwielbiać ! acha alle nigdy nie zdradzajcie !

no no... a i tak jakos zadna mnie nie chce... jak podeszlem na imprezie do jednej to sie usmiechnela speszyla i uciekla... zle dzialam na kobiety... mowie kobiety to dopiero zagadka :)

no ale masz pecha,. :) a gdzie chodzisz ? moze nie w te miejsca co trzeba ?

Gość zapach pomarańczy...
Do... 'o to co trzeba zrobić' Pewnie ta co kochala mądrze i przegrała, za bardzo kochała! Warto kochać, bo bez milości zwiazek nie ma szans przetrwania. pokochaj tylko bardziej siebie, resztę oddaj partnerowi życiowemu. Zyj dla siebie nie zapominając o nim, spraw by kochał Cię bardziej niż Ty.

Gość Czasami...
zapach pomaranczy piszesz bardzo fajnie:-).

hmmm moim skromnym zdaniem trzeba byc szczesliwym samemu a nie uzalezniac szczescia od kogos... gdy tak sie stanie.. ta druga osoba moze jedynie to szczscie dopelnic lub zaklocac... ale jesli byla by ta druga opcja to juz wiadomo ze nici z tego zwiazku... i ja jestem szczesliwy... :)

Gość o to co trzeba zrobic
do zapach pomarańczy: faceta nie mozna mądrze kochać, zdrady to oni maja we krwi. raz zdradzi bedzie to robil zawsze!!!!!!!

i nie da sie kochac za bardzo albo sie kocha albo nie.

leć leć słoneczko leć

Gość zapach pomarańczy...
Do ' o to co trzeba zrobić' Zostałas zdradzona?:( To nie ma w Tobie miłości, tylko ból, złość i brak wiary. Czas wyleczy Twoje rany i inaczej kiedys spojrzysz na życie i milość. Zyczę Ci tego ze swojego nieznanego serca :)

Gość Niunia najprawdziwsza
A Wy się, Kochani Moi, od Niuń odczepcie.:P

dzien dobry wszystkim: zapach pomarańczy , ; kochana bardzo mi sie podoba co piszesz :) słoneczko ; chadzaj do lokali gdzie ludzie coś są warci, owie tu o lokalach gdzie temat góruje.

ja jeszcze do niuni : moze fajnie jest być niunią , a moze to troche płytkie .... bez urazy . moze opisz jakieś fakty ? moze samam zastosuje ?! moze mi sie uda coś zmienić w swoim związku;)

witam moje rozmowczynie : tigra jesteś chyba bardzo doswiadczona ? a moze bardzo zraniona ? szukasz odpowiedzi ? ja też .

tak to prawda , ale musze powiedziec , ze bardzo duzo rzeczy mnie zaskakuje ..jeszcze .. np. moj M ,. i to w złym słowa znaczeniu ,. niestety