Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcę mieć dziewczynę

Zupełnie poważnie. Nie wiem o czym rozmawiać z dziewczynami

Polecane posty

chcę mieć dziewczynę - nie czytalam calego topiku, ale mam wrazenie, ze w przeciwienstwie do pana FHG nie stales sie z lekka seksisstowski, przynajmniej tego nie widac:D a \"na kafe\" to wiesz, caly swiatopoglad powstaje:D:D:D

noł ajm łomen :P a bądź łasy, bądź, to normalne ;) kurcze, moze jutro wieczorem porozmawiamy? tak po 22? ewentualnie mail, gg, bo nie wiem, jak bede na kafe? i przeczytam topik:D

FHG - czy mam popłakać w kąciku za tę nader znaczącą obelgę? słuchaj, ja nie jestem matka tersa, co to będzie ludzi zbawiac. nie znam twojego zycia ani twoich doswiadczen. znam twoje posty. stad wniosek,

FHG - znam zywe zaprzeczenia twojej teorii, ale co cie to obchodzi, right? ;) ja naprawde nie zycze ci zle, ale odnosze wrazenie, ze masz albo specyficznych znajomych, albo za bardzo bierzesz kafe do serca (krytycyzm, piekny, krytycym!), albo ja jestem jakas straszna optymistka

Faith Hope Glory - zle pytanie. nie przerzucaj na mnie odpowiedizalnosci (pozwol, ze nie bede teraz tlumaczyc ;)) sluchaj, chlopie, a co tak KONKRETNIE ma dla ciebie \"ruchanie\" do \"mania dziewczyny?

Gość vvvvv
Ja też nie wiem o czym można z nimi rozmawiać. Ani na piłce się nie znają, ani na grach. Chyba najlepiej nie rozmawiać i od razu do łóżka :)