Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandra90

POMOCY! moje włosy!!!!co teraz?

Polecane posty

Gość alexandra90

Witajcie :) Moim problemem najwiekszym jest to ze jestes głupia ale to szczegół! No wiec zaczne od poczatku... Miałam piękne brązowe włoski do ramiom pod wpływem .... wlasnie mojej głupoty postanowilam sobie zrobić bląd pasemka i efekt byl tragiczny!! zle sie czulam wiec zafarbowalam wloski spowrotem na braz ale!!!!!!! naturalna farba do włosów która sie zmyła po 3 myciach:( po tygodniu powtórzylam zabieg i na dzien dzisiejszy mam brozowe włosy z rudymi! pasemkami!! :( co ja mam teraz zorbic moge zafarować włoski spowrotem na brąz farba chemiczna? pomocy! nie podobam sie sobie!!

A czym wcześniej farbowałaś? Może używaj przez np. 3 tygodnie szamponetki brązowej, a potem farbnij sie na brązik ;) ewentualnie poproś o pomoc dobrego fryzjera.

Gość alexandra90
wczesniej zrobilam bald pasemka u fryzjera ale niestety nie podobaly mi sie wiec na wlasna reka zafarbowalam wlos henna zeby ich bardzo nie niszczyc coprawda sa w dobrym stanie ale sa rude:(

Gość alexandra90
tez myslalam o tym zeby isc z tym do fryzjer ale słyszlaam ze farba trwala na hennie sie nie trzyma bo ta henna przylepie sie do włosów twarzac bariere ochronna i nie wkina nic do włosów podobno tak słyszałam! wiec chodzenie do fryzjera zarz w miesiacu to przegiecie

Po hennie to można się tego spodziewać że włosy będą rude. Zastosuj farbę chemiczną najlepiej WELLA DECORE czarujące brązy np.zmysłowy brąz i stosuj szampon do włosów farbowanych. POWODZENIA!

JAK BĘDZIESZ ROBIŁA SOBJE FIOLETOWĄ PŁUKANKĘ NA WŁOSY TO ZGASICZ RUDY KOLOR I NIE BĘDZIE TAK OSTRO

Gość alexandra90
fiona78 myslisz ze ta plukanka zrobi mi z tych stasznych rudosci braz w stylu jessici alby?jak zrobic ta plukanke?