Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juowittta

Mam problem

Polecane posty

Gość juowittta
moje zajecie z nim skonczyły sie juz 6miesiecy temu....

Gość dlamnie to zachowujesz
sie jak 16 stolatka az wierzyc mi sie w to nie chce... jezeli to prawda ze rozmawiałas znim tylko dwa razy po 5 mionut i wciaz o nim myslisz to jestes jeszcze niedojrzała emocjonalnie laska z problemami

Gość popierram
moge tylko współczuć facetowi

Gość
ale nadal go widujesz? bo wiesz ja miałam takiego prowadzącego, w sumie miałam z nim chyba dwa przedmioty ale niewiele zajęć. był młody, niezły, z poczuciem humoru. trochę leciałam na niego, wyobrażałam sobie to i owo, był dla mnie i bliskiej koleżanki z roku tematem nr 1 :P po jakimś czasie zapomniałam o nim. a ostatnio rozmawiając z tą koleżanką na gg szukałam na naszej klasie naszych wykładowców i przypomniałyśmy sobie o nim. zaczęłyśmy szukać zdjęć :P i się napaliłyśmy :P ale to tak nie na poważnie. staraj się nie myśleć o kolesiu, pewnie niejedna na niego leciała ;/

Gość jowittta
widuje go tylko na korytarz o własnie dzieki zaz go poszukam na naszej klasie

Gość pierdolnietaaaaaaa

Gość absolutnie nie mów
Nie przejmuj się komentarzami i nie czuj się winna. Przecież nic złego nie robisz, a takie zauroczenia nawet osobom będącym w związku się zdarzają. Ja rozumiem, gdybyś zdradziła, to mogłabyś czuć się winna. Ale przecież nie zdradziłaś:)