Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finansistka

nie potrafię... studentka

Polecane posty

Gość finansistka

nie potrafię uczyć się z wyprzedzeniem,mam czas,wiem,że jeśli się nie zacznę uczyć teraz,później będzie wszystko na ostatnią chwilę. zawsze sobie powtarzam,że będę się uczyć na bieżąco i ... nigdy mi to nie wychodzi:( czy tylko ja tak mam?

Po kierunku jakby ... Co za różnica ? To tak jak z ... analitykami. Najlepiej wychodzi im \"tłumaczenie\" (po fakcie), dlaczego nie mieli racji w swych przewidywaniach :D Jak więc widać, na naukę niegdy nie jest za późno ;)

całe studia planowałam się uczyć...bez skutku...i tak minęło 5 lat a teraz mam spokój...a wtedy były wyrzuty-że można było się uczyć wcześniej lub wcześniej coś napisac a nie na ostatnią chwilę

Gość e tam ja tez tak mialam
i jakos mi to wychodzilo ;)

Gość finansistka
nie twierdzę,że mi nie wychodzi na koniec,ale nie potrafię się zmobilizować,żeby to nie odbywało się tak jak zawsze,douczanie w drodze na uczelnie nie nawidzę tego,i zawsze wtedy powtarzam:czemu nie wzięłam sie za to wcześniej:(

Gość kasiulec kasik
no ja tez tak mam, do najtrudniejszych egz zaczelam sie uczyc dopiero jak mnie wysokie cisnienie zlapalo. jestem na V i mecze sie z mgr i tez czekam na cienienie

Gość jak ci idzie to sie
nie przejmuj :) wazny efekt koncowy ;)

Gość gość
bIaDA4qlpfBWXRhDbp01l3Xo