Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****CINDIRELLA****

O BRZYDKICH LASKACH KTÓRE ZAZDROSZCZĄ ŁADNIEJSZYM SPONSORÓW

Polecane posty

Gość ****CINDIRELLA****

dlaczego tak jest że brzydsze dziewczyny wyzywają od dziw*k te ładniejsze które dzieki urodzie mają sponsora...???wiadomo że jaksie czegośnie ma to żal du*e ściska z zazdrości, ale naprawde...to że jest sie brzydszym i nie można mieć sponsora przez to nie oznacza że trzeba sie wyżyc na tych ładniejszych dziewczynach:/ takie jest moje zdanie...

Gość kwiatuszek_xyz
ja tam nikomu nic nie zazdroszcze....

Gość mam_sponsora_i_nie_oddam
popieram Cindirelle...

Gość jestem ladna ale sponsora
nie mam i takowego miec nie chce. mam chlopaka z ktorym sie dziele. jestes malo wartosciowa chyba

Gość ****CINDIRELLA****
ale mi nie chodzi czy prostytucja czy nie... chodzi mi o to że zauważyłam jak niektóre dziewczyny komentują to bardzo negatywnie czy wręcz z zawiścią...i własnie sobie poyślałam czy one nie są poprostu zazdrosne że same nie mogą mieć jakiegoś frajera co bym i za zachcianki płacił tylko dlatego że sąładne... i tyle

****CINDIRELLA**** - zważ na to, że to ogólnie dość popularne, tak postawa \"MNIE to nie pasuje, ale to TY jestes be\" :O zwykłe mechanizmy obronne i brak kultury ;)

Gość takie klientki to wlasnie
frajerki daja dupy za kino i inne tego typu korzysci

Gość to super sprawa
ten sponsor ale uwaga sponsor moze sie wycofac i co potem ?a co on ci sponsoruje w jaki sposob?tyle glodnych dzieci na swieci to one czekaja na sponsorow wiesz PIEKNA a egoizm to najgorsze!

do tych, które nie mają sponsora, to można gadać i gadać a one i tak swoje...każdy robi, to co uważa za słuszne..jak się komuś nie podoba, nie musi komentować:) ja mam sponsora od pewnego czasu i mi to odpowiada...to moje zycie, moje sumienie no i moja dupa:)

Gość ****CINDIRELLA****
hellish-dzięki...widze ze nie tylko ja mam takie zdanie:) własnie dokładnie o to mi chodzi...chyba za łatwo i za szybko oceniamy innych

Gość no wlasnie to skad
stwierdzenie ze one zazdroszcza. gowno prawda kazdy ma inny system wartosci i inny poglad na ta sprawe

*BLE BLE* - no owszem, biorą kasę czy różniaste błyskotki czy inne babskie cudeńka. i co z tego? ich życie, ich sprawa :), ja tam nie bronię i nie uważam tego za jakąś szczególną obrazę moralności :)

Gość co za bzury yy
jestem ładna i nie mam sponsora a mam faceta..i kase od rodziców wiec nie musze sie sprzedwać..bo mam dzianego tate:D nie musze sie upokazać zza blizeczke czy perfumy te laski co maja sponsorów wcale nnie musza i nie sa ładne one musza miec tylko figure cyctkina swoim mieiscu...itp z reguły z geb sa wulgarne dobrze zrobione i wtapetowane zadne cuda... Naprawde ładna swiadoma swej wartosci kobieta nie pakuje sie w to

Gość no wlasnie tak samo
mozna powiedziec o tym ze nie wszystkie brzydule tak zazdroszcza tym pieknym 'nie wrzucajcie do jednego worka ' :P

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ojej a ja jestem bardzo ładna (pisze to tu bo jestem anonimowa...) i uwazam, że to jest mega ponizajace. i znam dziewczyny obiektywnie mowiac tragiczne, czasem fizycznie czasem umysłowo:O, ktore uwazaja, ze to super sposob na zycie. wiec nie generalizuj. kwestia zasad, wychowania, nie wiem czego tam jeszcze:O

autorko: sama za łatwo i za szybko oceniasz innych . od razu klasyfikujesz dziewczyny na brzydkie i zazdrosne. naprawdę myślisz, że ci zazdroszczą ? żeby krytykować, najpierw trzeba patrzeć na siebie.

ja myślę, że to nie jest kwestia samej \"ładności\". owszem, trzeba mieć jakieś tam walory cielesne, ale jest typo sponsorów, którzy wymagają wiele w kwestii intelektu, a wteeeeedy to gros kandydatek odpada ;)

Gość khaki bazzar
takie dziewczyny to biedne dziewuszki z plebsu ktore nic w domu nie maja, zero kasy jedyne co to jakas figura troche cycek i zeby moc sie podobac szukaja takich frajerow. bo za co kupia mini i obcasy :o

Gość nie wieze ze...
za darmo macie tych sponsorow i zeby dla jakiegos drobiazgu tak sie ponizac az tak nisko upasc dziekuje.pozadna dziewczyna i kobieta musi miec dobre opini wy dziewczyny jestescie poprostu tanie ktore byle jaakis frajer moze was miec a co bedzie jak dostaniecie kiedys od sponsora pieknie zapakowane pudelko od zapalek moze kiedys to zrozumiecie.

khaki bazzar nie przesadzaj. Ja jestem z normalnej rodziny, nigdy niczego nam nie brakowało, kasa w domu zawsze była. Właśnie kończę studia, pracuję i dorabiam. Po co mam brac kase od rodziców? sponsora nie traktuję jako finansowego pomocnika, jeśli przyjdzie czas na rozstanie z Nim, to na ulicy nie wyląduje na pewno.

Gość ****CINDIRELLA****
hmmm...no właśnie, tylko najłatwiej jest obrazićkogoś, wyzwać i poniżyć, bo wtedy może ktoś czuje sie "lepszy", z tego tytułu że nie robi "tego". od razu mozna poklasyfikować ludzi...a jeśli juz jakaś dziewczyna oddaje sie za kase to juz w ogóle można ją powyzywaćod najgorszych...i co to daje? czy ktossie czuje lepiej żewyzwał i poniżył drugaosobe? czuje sie lepszy?

byle jaki frajer to moze isc do agencji. Moj sponsor ma klasę, jest naprawde porządnym facetem, ale Wy i tak tego nie zrozumiecie

Gość khaki bazzar
wiec mowisz tu o swoim facecie, moj tez mi stawia on placi ale w zyciu nie nazwalabym go moim sponsorem :o

nie chodzi o obrażanie kogokolwiek. sama napisałaś: gdy jakas dziewczyna oddaje sie za kase. prawda jest taka ze jest to dziwkarstwo. oddawanie sie za kase. taka jest prawda. nie czarujmy sie. cos za cos. ty dajesz sex on placi. mozliwe ze jest to szufladkowanie, wlasciwie wszystko nim jest.

pomijamy tu kwestie moralności, ktorej to uniwersalnej nie ma. wiec osoba a uwaza sponsoring za zrodlo zarobku, osoba b za najgorszej kategorii sprzedanie sie. zrozumcie to i nie kloccie sie :)