Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****CINDIRELLA****

O BRZYDKICH LASKACH KTÓRE ZAZDROSZCZĄ ŁADNIEJSZYM SPONSORÓW

Polecane posty

Gość ****CINDIRELLA****
yhm...no rozumiem...mam nadzieje że uda sie wytrwać w noworocznym postanowieniu;) ściskam cie mocno i dzieki za rozmowe:) uciekam juz spać buziaki dla ciebie i wszystkich moich rozmówców;) hehe;) dobranoc kiss :* muuuaaa...

Gość jestes skonczona
idiotka i jeszcze kiedys sie na tym przejedziesz

Gość ****CINDIRELLA****
aha...to do mnie??? no tak..najłatwiej powyzywać...jeśli ci tym ulżyło to fajnie, mnie to nie wzrusza dobranoc

Gość brzydula niesamowita
hihi ja jestem brzydula i mam sponsora...pod postacia swojego meza ,do tego b.przystojnego :-)NIe pracuję zawodowo,dziecko mam odchowane :-)Więc,kto ma lepiej -ja,brzydula czy ładniutka dziwka :-).Mnie szanuja a dziwka jak to dziwka,poszanownaia nie ma :-)

Gość mam_sponsora_i_nie_oddam
brzydula niesamowita...teraz pojechałaś...ciekawe co Twój mąż by powiedział po przeczytaniu tego postu...nie wiem czemu z taką radością to mówisz.

:-) A co niby miałby moj mąż do powiedzenia po przeczytaniu mojej wypowiedzi :-)Ja zawsze Mu mówię,ze jest moim wspaniałym sponsorem :-),bo mnie utrzymuje od lat :-)

Gość taka glupia prowokacja
a prosze - jak dziala!

Gość 1231312
zona na utrzymaniu meza to dziwka

Zona na utrzymaniu męża jest żoną a nie dziwką,do tego wychowywującą wspolne ,obopolnie chciane dziecko.Ja dupą nie musze płacic za wszystko co mam.Seks to dla mnie przyjemnosc a nie obowiązek.

Gość brzydula to idiotka
brzydula- jesteś tępą idiotką, zapyziałym gównojadem, spadaj stąd

Gość brzydula to idiotka
ty jesteś dzi*ką, tylko taką dzi*ką-mężatką....żałosne...nie chciałabym miec matki która mojego ojca nazywałaby sponsorem...żenada:(

ja jestem bardzo ladna, ale uznalabym za ponizenie branie czegokolwiek od faceta za dawanie mu d... bede teraz mowic o dziewczynach w moim przedziale wiekowym, 17-21 lat, bo takie znam. takze takie ktore szukaja sobie sponsorow. dziewczyny sponsorowane to najczesciej dziewczyny ktore za wszelka cene chca sie dorobic, a w uczciwy sposob nie maja na to szans. Uwazam ze do tego to one zazdroszcza tym dziewczynom ktore sa spolecznie i materialnie na wyzszej pozycji, dlatego chca sie pokazac. Efekt - puszczanie sie i wymuszone udawanie zamoznych. wierzcie mi, w modnej restauracji od razu sie je odroznia na tle innych dziewczyn. klasa nie przychodzi z pieniedzmi. mi na szczescie wszelkie materialne uciechy zapewnia rodzinka, nie musze sie puszczac za iPoda, wyjscie do modnej restauracji czy impreze urodzinowa. Mam stalego chlopaka ktory owszem kupuje mi duzo prezentow, ale ja jemu tez, po prostu chyba kazdy lubi dostawac cos ladnego, a jesli sa na to pieniadze to co w tym zlego? w przyszlosci mam zamiar z nim mieszkac, nie wwiem jak bedzie wygladac moje zycie, oboje studiujemy bardzo dobre kierunki po ktorych latwo znalezc swietna prace, ale wiadomo.., chce dziecko kiedys, to nie bede pewnie pracowac jakis czas. ale bez przesady, zona na utrzymaniu meza to nie sponsoring! jak sie kogos kocha to sie chce dla niego najlepszego, to zawiera takze najlepsze rzeczy!

Gość brzydula to idiotka
hannie, kotku słodki...zgadzam sie z wiekszoscią, ale skarbie kochany...w polsce nie ma czegoś takiego" że sobie studiujemy dobre kierunki i od razu sobie dostaniemy świetna prace"....to jest bzdura...no chyba że masz znajomości to wowczas może znajdziesz od razu niezłą prace...ale normlnie to jest to baaaaaaaaaaaaaaardzo cięzka sprawa niestety

Gość hanie buhahahahahaha
nawiagacja????????!!!!! akurat kumpel studiuje na akademi morskiej w szczecinie i mówił że nawigacje likwidują bo nie ma chetnych ...a czemu nie ma chetnych...widocznie nie ma po tym perspektyw...hahaha...skarbie jak tata jest marynarzem to z pewnościąsie dla ciebie praca sie znajdzie, także już mnie nie przekonuj jaka to jesteś super i wszystko ci sie udaje...buhahaha

Gość wrzosowisko
kiedys mialam sponsora a teraz sie tego wstydze. Na szczescie udalo mi sie wyrwac z tego rujnujacego ukladu, znalazlam dobra prace, poznalam cudownego faceta i jestem szczesliwa. W gruncie rzeczy te wszystkie sponsorowane lale wiedza, ze robia zle i staraja sie wmowic wszystkim dookola, ze im zazdroszcza. Tu nie ma czego zazdroscic to jest zalosne i dopiero teraz to widze, choc wtedy tez to czulam. Jestes zwykla dziwka, kiedys to zrozumiesz i bedziesz sie palic ze wstydu.

Gość wrzosowisko
wiem o tym i sie tego wstydze. Gdybym wiedziala wtedy to co wiem teraz nigdy bym tego nie zrobila.

Gość wrzos- już sie nie tłumacz...

Gość wrzosowisko
z niczego sie nie tlumacze, wkurwia mnie jednak jak ktos wmawia calemu swiatu, ze mu ludzie zazdroszcza tego, ze dostaje kase za nic bo tu nie ma czego zazdroscic.

Gość wrzosowisko sie rozżaliło
biedactwo...

łooo...kobity....nie szalejcie...hihihi ;)

Gość taka sama .
mam_sponsora_i_nie_oddam --------> w jaki sposób znaleźć sponsora?

Gość dżizas
sponsoring to tylko ładna nazwa prostytucji.naprawde ładne i madre kobiety nie polecą na coś takiego

Gość taka sama .
podbijam i ponawiam swoje pytanie :)

Gość dżizas
jestes taka tępa czy udajesz?:O nie wiesz co to seksapil,elegancja, prezencja, umiejętność zainteresownia swoją osobą czy w końcu inteligencja??

Gość taka sama .
OK, w takim razie zmieniam pytanie: gdzie znaleźć sponsora? :)

sorki, że dopiero teraz. Nie wiem gdzie można znaleźć dobrego sponsora, chyba ciężko jest. Ja swojego poznałam zupełnie przypadkiem i jest super:)