Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilski Figo Fago

Moja żona śpi, a ja węszę...

Polecane posty

Gość Pilski Figo Fago

Szukam jakiejś fajnej miłej Pani z Piły lub okolic. Mam 35 lat i wielką ochotę na romans... ;)

Gość a masz 2
🖐️ 🖐️ to do roboty leszczu i piłuj ! :classic_cool:

Gość nurtujące zaiste
znam jedną taką fajną, ale śpi właśnie a jej głupi mąż szuka czegoś na boku

Gość mam_sponsora_i_nie_oddam
uważaj żeby żonka jutro nie wywęszyła Twojego węszenia;)

Gość no jesteś leszcz
a ja nie masośmaso wyrywająca zasadami Moralnymi ( i tak mam wyższe standardy niż przeciętniaki) co zupełnie nie znaczy że jesteś w stanie mnie 'dostosować'. nic z tego i o co kaman. znajdź se jaką idiotkę i będzie cool, nade mną stracisz lata a i tak nic z tego. mnie kasa nie interesuje na przykład (ale kurwa dziwne, no dobra niespotykane) ale w sumie leję na to co myslisz o mnie.

Gość przekupstwo wszelkiego
rodzaju jest daremne. na adresik twoj leję od dawna. nawet nie jesteś w stanie mnie urazić, bo mnie nie znasz. twoje zachowanie na zewnątrz wyglada jak kondukt rozkaproszynego bachora. prawda. i na tym poziomie tez mozna operować, a jak. wiesz kolo, ja nic od ciebie tak naprawde nie chce (co sie nauczyłeś że każdy coś jednak chce), przecie widzę że nie jesteś w stanie zdobyć się na jakąkolwiek wzajemność, no i? olewam to. nie wiesz po co tu bywam? proste. intereszą mnie takie indywidua. na żywca. wystarczy? takie wytłumaczenie?

Gość a pogadać se moge jak chcę
i skoczyć mi możesz tak ogólnie. równie dobrze jak dla mnie możesz nie istnieć, w końcu przecież taką opcję wybierasz, co nie? dobra wcześniej nieco naruszyłeś swe święte zasady. warto było? moim zdaniem z twojego punktu widzenia nie warto. nie osiągnąłeś tego co chciałeś.

Gość a ja tak osiągnęłam
to co chcialam. no i o co kaman? w sumie dobre powiedzonko. cool w ogóle to od jakiegoś czasu nudzisz. taka prawda. i co tak cię kreci że teraz piszę? oł jeeeeeee, musiała przyjśc i napisać. edzisz ty w twojej mózgownicy się nie miesci że to dla mnie wygodne se przyjść kiedy chcę i nagryzmolić co chcę. i generalnie twoje zdanie na mój temat mam koło dupy

Gość taaaa jak ty se zonę znajdzies
to chyba się upiję stary. mogę się z toba założyć o 2 kapsle z piwa że nie znajdziesz. :classic_cool: aha i oddaj mi ciuchy moje.

Gość no fajne lasencje
tyle że mnie nie obchodzi co robisz gdy akurat nie goszczę na forume

Gość jeszcze się nie wyuczyłeś
że nie jestem zazdrosną osobnicą? łoooops, marnie. no cóż musze cię rozczarować, jak dla mnie to możesz mieć haremik :-) powodzenia życzę.