Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka szklaneczka1

kobieta a piwo??????????????

Polecane posty

Własnie piję piąte ...uwielbiam ten smak rozkoszy

witaj dziubala-byłam pewna że dziś jestem sama zdrowie!!! pocieszenie ty moje!!!!

a co wy tak na tygodniu??? w weekend to zrozumiałe nie macie pojecie jak sie ciesze że nie jestem sama

a ja miałam wypic tez...ale zaspałam:)...teraz juz mi sie nie opłaca:(

Na zdrowie!!! Fajne ze sa dziewczyny które lubią piwo Napiszcie jak sie zrobić na czarno

Są tacy, którzy uważają, że Bóg najpierw stworzył piwo, a dopiero z niego wydzielił wodę...

wszystkim Baśkom---------->najlepszego🌻 Wszystkim Górnikom---->szczęśliwych wyjazdów🌻 Sto lat,sto lat...........

Telewizora z drugiego pokoju.:D Lubię posłuchać Rolanda Kaizera............Wiem,niemodne:O Ale ja lubię!:)

Aaaaa,to różnie...........Zależy od nastroju.:) Nie mam ulubionych piosenkarzy,zespołów...... A TY?

a ja do piwka sobie puszczam \"Carmen\", jak leci aria torreadora to spiewam razem z Pavarottim na całe gardło, bo zazwyczaj jestem juz po którymstam:)

Gość pomozcie miiiiiiiiiiii
:(:(:(:(:o

Gość pomozcie miiiiiiiiiiiiiiii
jestem chorobliwie zazdrosna. moge opisac historie czy nie macie ochoty:(

Gość pomozcie miiiiiiiiiiiiiiii
no to tak... jestem z chlopakiem juz rok, jak sie poznalismy on nadal czul cos do swojej bylej. ale byl z nia krotko jakies 3 tyg zakochal sie w niej i z nia mial swoj 1. raz. poznali sie na wakacjach i ona wyjechala na stale do niemiec. szybko sie wemnie zakochal. i po jakims czasie ta dziewczyna zaczela pisac mi na gg ze jak byla w polsce na swietach to miedzy nimi cos zaszlo. okazalo sie ze klamala, bo potem sie przyznala. chciala nas sklocic. i czasem mam takie mysli ze jednak on z nia utrzymuje kontakt, no i wczoraj sie odezwala napisala do niego ale kazalam mu napisac ze ma spierdalac i tak zrobil. i mysle ze on tego zaluje. czasami mysle ze calujac sie ze mna mysli o tamtej bo to byla jego pierwsza prawdziwa milosc