Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holenderka

bol zeba itp

Polecane posty

Gość holenderka

ponad trzy dni temu zaczal okropnie bolec mnie zab.faszerowalam sie tabletami okropnie-az czarnialo mi w oczach szumialo w uszach a w glowie sie krecilo.dzis zaczela puchnac mi cala lewa strona.na chwile obecna wygladam jakby mnie ktos pobil -oka prawie nie widac,pod okiem cale sine,policzek napuchniety do wysokosci czubka nosa,zbiera sie roba,czuje nieustanne pulsowanie i bol.dentysta zeba mi zapewne nie wyrwie dopuki ropa nie zejdzie,no ale co mam robic by ropa zaczela schodzic,a moze macie jakis zloty srodek na bol zeba.PROSZE POMOZCIE!!!gg10933068

Gość tez mialam rope
i mi wyrwala a rope wyczyscila, idz do dentysty bo jestes opuchnieta wspolczucia

Gość holenderka
latwo powiedziec jestem w holandi-maja taki dziwny jezyk-trudno sie dogadac i zrozumiec.mowisz ze ci tez wyrwali zeba mimo ropy?znieczulenie dostalas?bolalo?

Gość tak z tego co pamietam
chyba mialam znieczulenie. najgorzej bylo gdy przestalo dzialac. dentystka wsadzila mi tam potem cos brazowego takiego smierdzacego, musialam ton trzymac pare godz. no w Twojej sytuacji najgorsza sprawa dogadania sie z dentysta. moze masz znajomego ktory dobrze z na jezyk.

Gość holenderka
KURCZE JA JAKOS GADAM W TYM SMISZYM JEZYKU.DZWONILAM DZIS DO DENTYSTY ALE POWIEDZIAL ZE MNIE NIE PRZYJMIE Z ROPA I ZE MAM PRZYJSC DOPIERO GDY MI ZEJDZIE.JUTRO IDE DO LEKARZA RODZINNEGO BY ZOBACZYL MOJ BANIAK I COS MI PORADZIL ,BOJE SIE JEDNAK WYJSC NA DWOR BY TEGO NIE PRZEZIEBIC.PISZESZ ZE BARDZO CIE POLALO GDY ZNIECZULENIE PUSCILO-CO WTEDY ROBILAS?JAKIE TABLETY BRALAS?NO I GDY TO BRAZOWE CUS CI WSADZILA TO GODZINE SIEDZIALAS W GABINECIE Z TYM CZYMS W DZIURZE PO ZEBIE?

Gość bralam jakies zwykle tabletki
przeciwbolowe. z tym brazowym czyms poszlam do domu i nawet nie pamietam czy z tym nie poszlam spac. kurcze ale ja watpie ze rop sama ci zejdzie jak juz tak spuchlo