Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Durna

Chcę tylko zrzucić ciężar -

Polecane posty

Gość nononononno
komiczne.... jak zwykle piekne uogólnienie:D są osoby na manipulacje podatne bardzo i są mniej. Są osoby o zwartej osobowości, które nie ulegną.I nie dlatego, że są nieatrakcyjne. I takie, które ulegną.

Gość i zaraz sie dowiemy
każda ulegnie kazda kobiety to tylko ród biednych głupich idiotek

Gość ooIga
nabrał? Jeszcze napisz, że wylądowałam na wzmiankowanym prześcieradle komiczne, jak już puszczasz wodze wyobraźni :P Nad atmo odbył sie tu regularny lincz i przy tej ilości faktów jakie znałeś ( bo pomówienia NIE należą drogi panie do faktów) twój udzial w tym linczu kiepsko swiadczy raczej o tobie.

Gość nononononno
i jeszcze jedno..... tu nie o ulegających kobietach nalezy mówić...raczej o tym lovelasie, który manipuluje, bo dla niego gra w otwarte karty jest zbyt przerażająca. Tak naprawdę tylko słabi i zaleknieni uciekają się do gierek.

\"są osoby na manipulacje podatne bardzo i są mniej. Są osoby o zwartej osobowości, które nie ulegną.I nie dlatego, że są nieatrakcyjne. I takie, które ulegną\" to oczywiste, że tak jest... i ównie oczywiscie, że kazda ulegnie... tylko nie w kazdym czasie i nie w stosunku do kazdego... jesli ktos ma wystarczajaco duzo czasu, chęci umiejetnosci i uporu, to wyczeka na kryzys w związku i już... da kobiecie to, o braki czego ma najwieksze pretensje do partnera i jest pozamiatane....

Gość nononononno
"ównie oczywiscie, że kazda ulegnie." to jest całkowita nieprawda. natomiast zgadzam się, że są ludzie, którzy jeśli poświęcą temu przedsięwzieciu czas to mogą wiele osiągnąc. jeśli się zna słabsze pinkty człowieka, a takie ma każdy, to można pieknie go podchodzić. niestety. mozna zagrać na jego uczuciach itd. Więc jesli kobieta ulega to nie ją należy linczować, raczej lovelasa, który ją wykorzystał do własnych celów.

Gość ooIga
wreszcie jakiś sensowny post komiczne przypomniało mi się jak pisaleś o koleżance, która najpierw jako mezatka wdała się w romans z facetem, a potem kopnęła go w d... bo się za męzatkami ogląda :D W swoim poscie masz pełne wytłumaczenie faktu, dlaczego to zrobiła

tak sie tylko zastanawiam...czy to źle że się ulegnie ;) skoro obie strony tego chcą to czemu nie tylko po fakcie nie można płakac i wiesac psy na facecie dorosłe kobiety same podejmują decyzje i same ponosza ich konsekwencje

Jestem, nie uciekłam, czytam to co piszecie choć nie oczekiwałam komentarzy. Napisałam moją historię tylko po to aby móc to komuś powiedzieć, z myślą że będzie lżej. Nie czekam na kolejnego kochanka bo mam już dość na resztę życia. Był to mój pierwszy i ostatni raz. Braków w moim związku nie ma. Układa nam się, nie mam powodów do zmartwień. To była chwila słabości, nie umiem określić przyczyny. Pozdrawiam wszystkich

oolga sama mi przytakuje, na dodatek, pomimo poszlak, nadal broni boskiego Atmo :D:D ona jest po prostu nieedukowalna...

\"Był to mój pierwszy i ostatni raz. Braków w moim związku nie ma. Układa nam się, nie mam powodów do zmartwień\" :D:D:D:D:D:D:D a następny będzie juz na 100% ostatni :D zapewniam Cie... jak równiez zapewniam Cie, że kiedy pojawi sie pierwszy kryzys, wtedy pójdziesz w długą :D bo metode i styl juz znasz...

Gość ooIga
jeśli chcesz mnie komiczne wyedukować w kierunku obrzucania ludzi błotem na podstawie internetowych wpisów kogoś kto aż zionie checią dokopania, to nie trudź się, jestem nieedukowalna.

Gość nononononno
to kiepsko gdy się nie zna przyczyny. gdy się ją zna to mozna jeszcze coś planowac, gdy się nawet nie wie czemu to nawet nie będzie się wiedziało i kiedy znów się to zrobi.

Gość ooIga
Swoją drogą znamienne jest, że ciągniesz tę linie rozmowy komiczne, a nie ustosunkujesz się do meritum postów. Nie rozumiesz ich?

Gość don- na
Durna- glupi zart z tym nastepnym kochankiem, wybacz:) nie przejmuj sie komentarzami, mlodzi ludzie , ktorzy zyja jeszcze iluzjami..jak im zycie da w d...to popatrza na wszystko z dystansem. Zycze Ci dobrego zycia z mezem, moze to doswiadczenie wiele Cie nauczylo...a uczymy sie wlasnie cale zycie! powodzenia

Gość ooIga
don-na, nie masz racji. Niektórym zycie dało w d..., i jest to przyczyną albo jedną z przyczyn dla którego zalali swoje ludzkie odruchy betonem. Na przykład komiczne

Gość Zawsze jest przyczyna
12:41 komiczne jest jak... 12:47 Atmo Niektórzy faceci są jak chłopcy onaniści. Nie ma na to innej rady prócz tej, by poczekać trochę. Wystrzelą w ekran tym, co ich rozsadza, i zaczynają normalnie mówić. Trzeba poczekać, no i w odpowiednim momencie zrobić unik. :D

Gość don- na
oolga , jak sie ma tak z 30-40 lat , to sie pozuje na cynika ...jestesci e mlodymi, wspanialymi ludzmi i po prostu trzeba miec do wszystkiego odrobine dystansu..i do zycia i do siebie rowniez:)

Gość ooIga
nie rozumiem dlaczego twierdzisz: się pozuje. Jeden przyjmie życiową naukę, inny pozuje, a jeszcze inny JEST cynikiem. Natomiast wiek nie jest dla mnie tu zadnym wyznacznikiem. Mało tego -istnieje teoria, że z wiekiem wady ulegają utrwaleniu :D

Gość don- na
Troche racji masz, przyznaje:) juz ktos powiedzial , ze jak czlowiek byl przez cale zycie glupi, to dlaczego na stare lata mialby zmadrzec:) ja chyba do konca bede naiwna , bo raczej w kazdym szukam tej lepszej strony:) dla mnie nawet prawdziwy cynik to tylko POZA- glupia jestem ,prawda?:):):)

ooluś, nie denerwuj sie tak :D mnie obrzucać błotem potrafisz wprost perfekcyjnie, ale kochany czuły Atmo, powodujący u Ciebie dreszcze, jest broniony nadal

Gość Póma
:-) Jesteś nieskończenie głupi, komiczne.

Gość Póma
Przyjmij moją wypowiedź jako komplement, internetowy durniu!

17:52 komiczne "Zachowujesz się jak dzieciak. Nic nie wiesz o mnie, nie masz zielonego pojęcia o moich poglądach. Dałem Ci pewne wskazówki. Skorzystasz, to skorzystasz. Nie skorzystasz...no to nie skorzystasz" ..... Chcesz uchodzić za najfajniejszego na całym forum - spoko mnie moja postawa enfante terrible tego forum nie przeszkadza.... nie musze byc uznawany za fajnego... Rozpatrujesz wszystkich tak indywidualne, że nawet furkot sznurówek przy ich butach jest Ci wskazówką nieocenioną i radykalnie zmienia całokształt oceny sprawy... a dla mnie grzesznika i dzieciaka juz tejże empatii już nie wystarcza i generalizujesz na mój temat tak, że aż już nudą lekką w tej kwestii powiewać zaczyna... i nawet odrobiny zrozumienia nie znajdujesz jednoczesnie atakując mnie na kazdym kroku, choć mnie żadnych ciężkich przewinien zarzucić sie nie da.... dlatego własnie uwazam, że kreujesz sie tylko na taką osobe i wlasnie w stosunku do mnie, odkrywasz sie strasznie... Co nie zmienia faktu, że Cie lubie... Nie przenosze negatywnych odczuc na adwersarzy tylko dlatego, że ich podejscie czy poglądy są biegunowo odmienne od moich....

Gość ooIga
nie jesteś głupia, natomiast dajesz takiemu cynikowi pożywkę. Dajesz mu sygnał: jesteś ok, nie musisz się zmieniać. I tak na prawdę działasz na jego niekorzyść, bo twoja postawa utrwala go w jego wadach.

\"a nie ustosunkujesz się do meritum postów. Nie rozumiesz ich?\" jakiego meritum??? :D:D meritum tego posta to \"dałam facetowi dupy na boku, zdradzając męża, facet się mną zabawił, a ja myslałam... własciciwie nie wiem, co myslałam, nie wiem dlaczego to zrobiłam\" :D:D:D Autorka jest dość uczciwa przynajmniej, bo nie wciska klasycznych kobiecych kitów jak to mąż o nią nie dbał i jak to za długo siedział przez kompem co zmusiło ją do zdrady :D Ps i ja tu nikogo nie potępiam... To, że napisałem, że autorka sie puszcza i daje dvpy to nazwanie rzeczy po imieniu Oolu, bo nie napisalem tu nic, moza tym, co autorka sama o sobie napisała

10:17 komiczne "Prawdziwy mężczyzna czuje się wtedy spełniony jako mężczyzna, jeśli jego kobieta czuje się przy nim spełniona. Spełniona jako kobieta, we wszystkich możliwych płaszczyznach. Jeśli przy nim czuje się szczęśliwa, bezpieczna, ma w nim oparcie w każdej sytuacji. Jeśli przy nim rozkwita, okazując całe piękno i urok swojej kobiecości" Doskonale ujęte... Kogo tak pochwaliłeś, komiczne, przyznasz się ?

Gość ooIga
komiczne, a zdawało mi się że nie podoba ci się, kiedy ktoś ci wciska cudze posty? Jakoś nie przeszkadza ci to wciskać cudzych MNIE. Pozwalałam już sobie puścić w twoją stronę parę strzal, nie widzę powodu dla którego mialabym do tego celu zmieniać nicka :P Poza tym powtarzasz swoją argumentację komiczne. Masz tylko jedną matrycę, do której wkładasz wszystkich oponentów? Atmo też wszystkich głaskał, no ciebie warknął, został posądzony o fałsz no i skończył jak skończył :O. Wszystko przede mną :D