Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Durna

Chcę tylko zrzucić ciężar -

Polecane posty

Gość ooIga
w tym wypadku mialam na myśli meritum własnych postów :P

Atmo wpadł we własną pułapkę... tłumaczył kobiety zdradzające, tłumaczył kobiety bijące facetów.. tłumaczył wszystkich... wiem, ze tego nie pojmujesz olu, ale jesli ktos ma w sobie tyle empatii, ze znajduje milosc dla wszystkich, nie jest agresywny nigdy... i dlatego widac bylo, ze kłamał

Gość Zawsze jest przyczyna
23.10] 10:35 Atmo Słowo o prawnikach...Są prokuratorzy, sędziowie, adwokaci... Zwolnimy kogoś niepotrzebnego ? Już mnie tu nie ma Jedno czynię: zapominając o tym, co za mną i zdążając do tego, co przede mną, zmierzam do celu. 10:39 komiczne oraz... radcowie prawni, notariusz i komornicy połowa nie nadaje sie do mycia szyb w samochodach, o wykonywaniu ich zawodu wyuczonego nawet juz nie wspomne W której jesteś połowie, komiczne ?

skoro topik i tak zboczył jak zwykle z tematu tytułowego pozwolę sobie pouprawiać prywatę Komiczne pisałam do Ciebie i niestety coś mi się stało z pocztą i nie mogę wysłać napiszę więc w krótce dziękuję Ci za Twoją \"niewrażliwość\" na moje potrzeby :P i proszę zarazem, jeżeli - jeżeli, bo jednak mnie rozgryzłeś - zadbam o siebie, to nie z tych powodów co myślisz ;) - Nie pisz tak więcej bo to nieprawda!!! :P pozostałych pozdrawiam miłego \'linczu\' nad Komiczne :D on to lubi

Gość ooIga
nie masz racji komiczne. Słyszałeś o sławetnej pięcie Achillesa?

Gość Zawsze jest przyczyna
24.10] 00:05 Atmo Hola, hola, drogie panie. Są pewne granice mojego zrozumienia, tolerancji, miłosierdzia, przyglądanią się kontekstowi. Jeśli przyczyną zdrady miałaby być kilkutygodniowa lub kilkumiesięczna rozłąka czy choroba w normalnym, kochającym się małżeństwie, to ja jestem za karą śmierci przez nabicie na pal, poprzedzone obcięciem untensylii Jedno czynię: zapominając o tym, co za mną i zdążając do tego, co przede mną, zmierzam do celu. 00:10 Atmo Utensylii

Atmo, przestan napawac sie tresciami, ktore wpisałes na tym forum... :D:D a do Pani Psychiatry, mojej obecnie ulubionej :) czasem wykazuje się sporą umiejetnoscią rozgryzania ludzi... :) (nie mylic z zagryzaniem :P )

Gość ooIga
szkoda komiczne, że zabrakło ci chęci i odwagi, aby rozgryźć siebie

Gość ooIga
tak to sobie tłumacz jeśli ci to do czegoś potrzebne. Tam jeszcze była jakaś treść w tym poście, którą zwyczajowo pominąłeś

Gość Dowód koronny
"ale jesli ktos ma w sobie tyle empatii, ze znajduje milosc dla wszystkich, nie jest agresywny nigdy... i dlatego widac bylo, ze kłamał" :D komik, gdzie ty konczyles prawo ?

Gość Jak dla mnie
to nie ma znaczenia, gdzie kończył prawo. Ma za dużo wolnego czasu, nie jest więc dobrym prawnikiem. Aha, to mówiłam ja, nie oolga czy póma, która jest wbrew pozorom facetem, ciołku.

Gość Dowód koronny
14:25 Atmo Przestań pieprzyć, Komiczne. Tchorzostwo to tchórzostwo, lęk, obawa to co innego, a rozwaga to już zupełnie inna kategoria. Nie masz zielonego pojęcia, jaka rzeczywistość kryje się za tym, co piszą te kobiety. Najmniejszego. Dajesz sobie uzurpatorskie prawo do tak kategorycznego oceniania ludzkich postaw na podstawie kilku napisanych przez kobietę zdań. Mógłbym napisać, że to co robisz, to nadużycie, ale pies trącał eufemizmy. To jest gówniarstwo, nic więcej. Prosiłeś się o moje mocne słowa od dawna. Doprosiłeś się. Zmień dilera, bo nigdy nie dorośniesz." Łagodny to ten post raczej nie jest. Jest wyraźnie agresywny. Nazwanie twojego zachowania gówniarstwem przejawem milości chyba nie jest. Może to ty kłamiesz, komiku ? Napisz coś odkrywczego, rozgryzajacego :D

Gość no i to
"Zmień dilera, " "D komik, nie stać cie na dobre prochy ? :D

Chyba ktos nie czytał ze zrozumieniem \"Atmo wpadł we własną pułapkę... tłumaczył kobiety zdradzające, tłumaczył kobiety bijące facetów.. tłumaczył wszystkich... wiem, ze tego nie pojmujesz olu, ale jesli ktos ma w sobie tyle empatii, ze znajduje milosc dla wszystkich, nie jest agresywny nigdy... i dlatego widac bylo, ze kłamał\" to wypowiedź komiczne \"nie jest agresywny nigdy\" a więc jesli był.... klamał.

Gość ooIga
jak dla mnie: no popatrz, właśnie się dowiedziałam, że jestem facetem :D Mam ci opisać przebieg własnych porodów ze szczegółami, żebyś zmieniła zdanie? :D

Gość a właściwie to
dlaczego autorka topiku zdradziła??

Gość Dowód koronny
Co jest więc dowodem na kłamstwa Atmo, jego agresja, czy brak agresji ? :D Bo ja widzę, ze kłamczuszka jest nefrytowakotka :D

Gość Dowód koronny
"ale jesli ktos ma w sobie tyle empatii, ze znajduje milosc dla wszystkich, nie jest agresywny nigdy... A jaka jest podstawa by twierdzić, że Atmo znajdował miłość dla wszystkich ? Jest na to jakiś dowód ? Jest dowód na to, że znalazł miłość do kogokolwiek ?

autorka topiku zdradziła, bo miała taki kaprys... a co do dobrych czy złych prawników - to nie ma znaczenia... wazne ile ktoś na potrafi kasy z tego wyciągnąć :D

dowodem jest prześcieradło :P miłość, zrozumienie - nieważne... Ważne, że rozumiał i tłumaczył wszystkich... z wyjątkiem tych, którzy odrobine sie z nim nie zgadzali... tych atakował z pełną agresją nie wybaczajac niczego i krytykujac wszystko

Gość Dowód koronny
A co tobie miał wybaczyć, komiczne ? Tez z nim sie nie zgadzałes ?

Gość ooIga
ODROBINE, komiczne? :D, :D, :D

Gość Dowód koronny
"Ważne, że rozumiał i tłumaczył wszystkich... z wyjątkiem tych, którzy odrobine sie z nim nie zgadzali... tych atakował z pełną agresją nie wybaczajac niczego i krytykujac wszystko" Możesz to stwierdzenie zilustrować jakims przykladem, aby nie było gołoslowne ? Wykluczam ataki na ciebie, uzywasz liczby mnogiej, pokaż jego pełna agresję na innych :) Pokaz jakis jego agresywny tekst na innych. Przez cały czas kpiłeś z jego łagodnego podejscia do ludzi, teraz skupiasz sie na agresji. Po prostu pokaż ją :) , nie bądź goloslowny, pokaż prawniczy powod :D

Gość Margitta1978
Odnosząc się do przekonania Komiczne'go z pierwszej strony, że "gowno da Wam doswiadczenie, bo kazda sie na to łapie... jedna szybciej inna wolniej... inna nie złapie sie wcale, bo nie jest dość atrakcyjna by lovelas zagiął na nią parol... ale jesli sie ktoś uprze, to wyrwie każdą...." zmień kwantyfikator. Określenia typu nigdy/zawsze, każdy/nikt równie dobrze nadają się do trafnego opisywania rzeczywistości, jak piła spalinowa do zabiegu neurochirurgicznego :)

Pokaz jakis jego agresywny tekst na innych. nicki - \"nefrytowa kotka\" i \"a tak po prawdzie\"... nie bede szukał cytatow bo w odroznieniu od jakiegos/jakies maniaczki, ktora tutaj wkleja cytaty sprzed miesiąca ja wpadam tu na chwile by cos odpowiedziec i podchodze do tego rozrywkowo a nie jek niektórzy tutaj - emocjonuja sie jakby życie od tego zalezalo