Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HappyBear

Nie moge dogadac sie ze swoim chlopakiem...

Polecane posty

Gość HappyBear

Strasznie trudno jest nam sie dogadac.Powstyaja znow nowe problemy.Jezeli chce o tym co sie dzieje porozmawiac,on nie dopuszcza mnie do glosu...Wini mnie za wszystkie nasze problemy

Gość RZUC GO W CHOLERE

Gość HappyBear
codziennie po pracy wraca po dwoch,trzech piwach.Uwaza ze to normalne.nie da sobie slowa powiedziec.jest strasznie podatny na wplyey swoich kolegow,ktorych nie lubie...JAk oni cos robia totalnie glupiego,on leci za nimi i robi to samo....

Gość HappyBear
caly czas mam na to ochote.Czasem zastanawiam sie czy jeszcze go kocham....W sobote i niedziele nie widzial sie z kumplami-mielismy istna sielanke.Wczoraj sie z nimi spotkal i znow sie klucimy...

Gość HappyBear
jak ja mam sie z nim dogadac?przetlumaczyc ze koledzy nie sa calym swiatem....ze jestem tez ja? jego koledzy sa doroslymi facetami, bez mieszkanie,stalej pracy,rozchwiani emocjonalnie,mieszkajacy z mamusiami dziecmi....On byl inny.Zmienil towarzystwo i caly nasz swiat zmienilsie o 180 stopni

hmm. . . Bardzo dobrze cb rozumiem. Według mnie powinniście od siebie przez jakiś czas odpocząć i wszystko przemyśleć. Gdzieś po 2 tygodniach wrócić do siebie i wtedy poważnie porozmawiać. I oczywiście nie doprowadzić do kłótni. Myślę że wam się uda i życzę szczęścia.