Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakubka

czy ktoś mniał botox

Polecane posty

Witam Kobiety! Szukam informacji od Pań ,które wszczyknęły sobie botox.Wszystko mnie interesuje,a najbardziej jak długo działa .Czekam i z góry dziękuję

Gość
ja jeszcze nie... ale w przyszłości pewnie sobie zrobię...

Kobiety czy naprawdę żadna nie miała botoxu. Proszę o odpowiedzi.Pozdrawiam

Gość Dorotea65
Ja miałam już 2 razy.Pierwszy raz trzymał prawie 5 miesięcy a drugi miałam wstrzykniety 2 miesiące temu więc jeszcze nie wiem.Nic mnie nie bolało no może troche na czole miedzy brwiami.

Gość aqua tall baby
Hej dziewczyny! Ja mialam swoj pierwszy botox w czerwcu zeszlego roku, i nastepny juz w grudniu. Wiec po okolo 6miesiacach ale efekt byl juz nie widoczny. Teraz jestem 3miesiace po grudniowym zabiegu i juz pomalu botox puszcza. Dodam, ze robila to na czolo na zmarszczke mimiczna. Aha... pierwszy zabieg zrobilam krotko przed swoimi 25 urodzinami. Wiem ze ktos napisze ze to za wczesnie, ale mialam zmarszcze mimiczna, a nie starcza. Poprostu mam wysokie czulko i duzo nim pracuje. Ps.Uwaga botox jest rewelacyjny i uzaleznia! Wiec super wakacje czy kolejna dawka botoxu?

Gość agapoznań
miałam botoks wstrzyknięty 3 miesiące temu. na oczy miałam normalną dawkę na czoło zmniejszoną . oczy są jeszcze ok zmarszczek brak ale zmarszczka na czole powoli się już pojawia. jednego jestem pewna - na botoks będe chodzić regularnie - 2 x wroku - rewelacyjna sprawa.

Gość jjkkkk
Ile kosztuje botox?

Gość miau miau miau
mniałam

Gość Korzynkowa
Zalezy gdzie.. najlepiej idź na kosultacje, jesli mieszkasz w Warszawie to uderzaj do gabinetu Esmediqua, wstrzykują botox od kilkunastu lat i w konia Ciebie nie zrobią