Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Czy wasz facet zmienił sie na studiach???

Polecane posty

Mój facet w tym roku rozpoczął studia i od tego czasu wogóle nie mogę sie z nim dogadać. Stał się całkiem innym człowiekiem. Czy wy tez tak mialyście??

Gość barbara z katowic
jedne zmoich bylych tez zmienil sie dzieki studiom..zaczal lazic z kolegami na piwa,oszukiwac mnie,po prosru mu odbilo i nasz zwiazek sie skonczyl

tak, moj facet mial mniej czasu dla mnie, wciaz byla nauka, imprezy , koledzy i nowe kolezanki:) wiec i ja poszlam an studia i jest jzu ok :D

u mnie byla odwrotna sytuacja, to ja sie bardzo zmienilam, pochlonely mnie studia, nowe znajomosci, imprezy, rzucilam chlopaka, w sumie to bez powodu. Dobrze, ze po pol roku jeszcze mnie chcial, ale szczerze, to nowe zycie strasznie uderza do glowy...

Modliszka ale Ty pewnie byłaś na studiach dziennych. W tym wypadku jeszcze bym to zrozumiała. Ale moj jest na zaocznych, jedzie tam raz na 2 tygodnie a i tak juz mu odbija. Nie sądziłam ze az tak sie zmieni. Ja tez jestem na studiach a nic takiego sie ze mną nie dzieje i na dal mi na nim bardzo zalezy.

Tak, bylam na dziennych, ale przypuszczam, ze to bez roznicy. Zmiana otoczenia moze tak na niego wplywac. Mam nadzieje, ze tak jak ja w pore sie opamieta i doceni to, ze ma Ciebie. Czlowiek uczy sie na wlasnych bledach i tak naprawde nie slucha innych, nawet, jesli mu dobrze radza🌻

dzięki Modliszka:) Mam wielką nadzieję ze w koncu sie opamięta i będzie jak dawniej bo bardzo mi na nim zależy i nie chce go stracic przez taką głupotę.