Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiopka

tabletki- pytanie

Polecane posty

hej dziewczyny Biore od roku poltora roku tabletki Yasmin , okres zawsze dostawalam co 28 dni czyli zawsze 3 dni po odstawieniu tabletek - zwykle w srody No i wlasnie zdarzylo mi sie cos co mnie zaniepokoilo- mianowiecie dostalam okres po 25 dniach :/ 3 dni za wczesnie ( w niedziele zamiast w srode) po prostu odstawilam tabletki w sobote a w niedziele byl juz okres:/... czy ktoras tak miala podczas stosowania tabletek?? czy jest sie czym martwic?mam zrobic test?.... aaa no a druga sprawa ze w takim razie skoro dostalam okres w niedziele to obliczylam sobie ze teraz dostane dzien przed sylwkiem albo w sylwka....:/ a wybieramy sie na bal... no i zastatawiem sie wziac 2 opakowania pod rzad aby przesunac krwawienie, choc z drugiej strony skoro teraz dostalam za wczesnie , skad mam miec gwarancje ze nie dostane znow za wczesnie, lub za pozno a moze w terminie/?a takie przyjmowanie tabletek 2 opakowanie pod rzad na pewno nie sluzy takim wahaniom, wiec moze lepiej dac sobie spokoj i zaczekac co bedzie w nastepnym cyklu dac sie jakos uregulowac okresowi niz znowu cos kombinowac... co sadzicie?

Mysle ze robic testu nie ma po co, napewno sie nie zaciazylas. Po prostu to jakies wahania niewielkie. Pewnosci nie masz kiedy teraz dostaniesz okres. Czy w sylwka czy przed. Mozesz wzaic 2 opakowania pod rzad zeby miec pewnosc ze nie wypadnie ci akurat w te dni, tylko nie rob tak za czesto. Sama wzielam 2 pod rzad i nic misie nie rozregulowalo. Dostalam normalnie po 4 dniach.