Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zak---ior

CZARNULA--będą na gwiazdkę jakieś TWOJE foty???

Polecane posty

Gość zak---ior

obiecałaś kiedyś;)

Gość jak obiecała to da

Gość jak sciągnie jakies z netu
bo jej prawdziwych byś się przestraszył;)

Gość DA PRAWDZIWE

Gość jak da prawdziwe
to sie rozczarują

Gość DA PRAWDZIWE
oj jak wy gówno wiecie:D

Gość jak da prawdziwe
Ty gowno wiesz,bo ja mam od Niej samej jej zdjątka i to zwykła szara 30 echa jest ,nie spojrzałbym na nią nawet wtedy gdyby byla wolna ,a nie jest :P

Ale tym razem coś trochę innnego Np taka gdzie oprócz nagiej pupy będzie też widać jej muszelkę. ;-) Np na pieska

Gość po co ci jej stara kapciora
?:o:D

Gość bydlę cholerne dylemat
przestan Ja reklamować ,wszyscy juz wiedzą,ze te foty nie są jej.Po co wstawiacie zdjecia z netu,chcecie sie jakos dowartosciowac czy zaistnieć na kafe? żenuły:D:D buehehhehehe

Gość robi sobie autoreklamę
dając cudze foty.Zajmij się lepiej swoim bydlakiem i dziecmi:P

raz jedyny poszlo nie to zdjecie, ktore mialo pojsc. i nikogo nie reklamuje. reklama jest zupelnie niepotrzebna:P mozecie wierzyc, albo nie, w autentycznosc tych fotek. tak naprawde mnie to malo interesuje:P ja tam nie musze ogladac fotek Czarniejszej. widze ja prawie codziennie w realu;)

Gość anonimek............
bydlę,nie rob ludzi w konia,kiedys sama czarna podwala mi link do str skąd bierze zdjecia;raz dała swoją prawdziwa fotę i mocno mnie rozczarowała,wspominała o dobrej zabawie z uzytkownikow,kiedy to wszyscy zaczeli sie jarac jaka to ona niby pikna.Prawda jest zupelnie inna :o

no, anonimek... skoro ci dawala... (linki:P), to powinienes czuc sie wyrozniony sposrod gawiedzi kafeteryjnej. Jesli wiesz jaka jest prawda, to ja nie mam nic do dodania... Przeciez sam wiesz najlepiej, jak jest!:P:P:P

Gość znooooooooooooooooooooooowu
💤😴

Gość zesracie się jak jej foty
realne zobaczycie małolaty:D:D.

Gość do bydle cholerne
nie pierrdol koleś, dobrze wiesz że jaka jest prawda i nie próbuj mydlić oczu osobom które są w miare inteligentne. Oczywiście że podawała strone z której bierze foty, mało tego średnio rozgarnięty ciołek zorientowałby się już dawno że to tylko ściema:O

Gość gość
Bydle--> bawią Cie te bzdury, ktore wypisujesz?Opanuj sie, robisz jej wiochę:oWszyscy uważni wiedzą, jak było naprawde.

pozdro, prosze cie. sama mowisz, ze lubisz jak cos sie na kafe dzieje, nie tylko \"spuscic sie do gardla, zjesc kupe albo jaka jest roznica miedzy malym a wielka?\", i do tego sie przyznalas. nawet dzisiaj;) prosze wiec, nie psuj zabawy i daj troche ponakrecac tematy, co??

Gość pokaz muszelkę
pozdroo ,bydlak bierze nas za nierozgarniętych,a czarna jest kiepawa,niezgrabna[zbyt męska] wolę oglądac fotki ładnych kobiet [np naszej pozdroochy] a nie takiego dziwoląga 🖐️

Gość oj bydle jaki ty dziecinny
i głupiutki jesteś:O:O:O

Gość heeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh
czy bydle jest dziecinny i glupiutki nie tobie oceniac... a pozdro jak ma okres niech pije melise, a nie prowokuje i drazni ludzi.... choc bydle rzeczywiscie troche przesadza. tylko czemu sie dziwic?? w koncu to jego kobieta jest!!;) chociaz jestem dobrym obserwatorem, i jestem tu codziennie, nie moge dojsc do tego, gdzie ta czarna przyznala sie skad bierze "nie swoje" zdjecia. moze ktos mniej dziecinny i madrzejszy mi to wskaze??:P

Gość dziecinny i w dodatku głupi
skoro myśli że jak sie wpisze na pomarańxczowo pod innym nikiem to nikt nie skapcy,ze to bydle:O:O:O o ja pierrdole co za palant:O A tak na 99% to bydle= Czarna:DNie pytajcie skąd wiem..:)

Gość heeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh
chuja tam wiesz, dzieciaczku;)

Gość gość
bydle_cholerne---> dobra masz racje:D Czesto tak mam, że krytykuje ludzi za to, co sama lubie robić:oSory.....tylko nie chce, żeby po niej jechali lub pisali, że sama sie lansuje, bo wiem że tak nie jest.

Gość gość
Ja to rozkiminiłam tak, że On to robi po to, żebyście właśnie tak a nie inaczej to komentowali:DHeh, w sumie faktycznie przynajmniej coś sie dzieje, a nie tylko penisy i pochffy :classic_cool:

Gość Czarna to
fajna du.pa a forumowe zazdosnice nie moga sie z tym pogodzic ze ktoras potrafi zadbac o siebie i o swoja sylwetke pomimo 30-tu latek ;) Apeluje o wiecej zdjec Czarnuli.

pozdro,no to git.:) jak widzisz kij w mrowisko juz został włożony:D a Czarniejsza wcale nie musi sie lansować. Już ma tutaj swoją renomę. Ale o tym wiedzą nieliczni;););)

Gość dołączam się do APELU
Czarnula to zayeebysta lasencja, więc niech pokazuje całemu światu jaka z niej doopka:)