Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zak---ior

CZARNULA--będą na gwiazdkę jakieś TWOJE foty???

Polecane posty

Gość no pani czarna
te niby twoje foty co teraz zapodałaś to są różnych osób, włosy inne :-o zapomniałaś dodać tłusty ryj

Gość i co sie czepiacie
przecież Pozdro kiedyś powiedziała że czarna wklejała z jakiejś włoskiej strony te foty.

Gość debilowata to ty jesteś
psycholu:O

Gość no pani czarna
też tu siedzisz, i na dodatek robisz z siebie debilkę idź sie lepiej bachorami zajmij

Gość ma w dodatku bękarty
??:O:O

jak ci się coś nie podoba to spadaj stąd,nie musisz oglądać tych zdjęć.krytykujesz mnie,a jednak przypatrujesz sie tym fotkom,a nuż znajdziesz coś do czego można się przyczepić,i kto tu jest psychol??:Onie bierz tak wszystkiego na serio co czytasz i widzisz w necie dziecino

Gość gość
Z tego co pamietam, to nie Czarna wklejała fotki z tej włoskiej strony, tylko Pan Ktoś......nie jej wina, że ten ktoś jej robi tu reklamę.

Gość no pani czarna
to czemu czarna to robisz? byłaś tu lubiana przeciez

wiesz co pozdro???czemu tak jest,że jadą mi tylko na pomarańczowo???jakie te panny odważne.... ale fakt nie ja wklejałam fotki z włoskiej strony.......ktoś się zabawił a ja za to płacę.....

Gość bękarta ma
Ohohoho jak się jej słodzi to miluchna jest nasza panieneczka Czarna a jak tylko słowa krytyki to zaczyna być totalis wulgaris:O TO TYLKO NET DZIECINKO:Dwyluzuj więc

a co takiego robię....tu nie liczy się ,że ktoś jest w porządku w stosunku do ludzi..........to dżungla ...i nikt tego nie doceni poza tym.....to naprawdę moje fotki,wierzycie czy nie.....

muszę zniżyć się do waszego poziomu,sami mnie tego nauczyliście....a kto zasługuje na mój szacunek???nieliczni,a na pewno nie tacy co jadą mi nawet nie mając pojęcia kim naprawdę jestem:P

Gość a kogo to obchodzi kim
jesteś?jak sama powiedziałas to net, wiec skończ już to swoje słodkie popierdywanie.

Gość a nam ciebie
bo tak bardzo to przezywasz:O

Nie przypominam sobie, żebym komukolwiek i kiedykolwiek robił reklamę. A już na pe nie tutaj, wśród niedorozwiniętych, niegrzecznych, niewychowanych i obsmarkanych po pachy siusiar i siusiarów!!;) Piszecie czaem słowa, których znaczenia nie rozumiecie. Ale cóż poradzić... Jak czyta się w gimnazjum, lektury narzucone przez Romka, to nie ma czego wymagać...:P Pamperów wam trzeba, ot co!!:D

Gość no pani czarna
ale nie każdy ma czarny nick, zauważ że pod czarnym zawsze słodzą a to co myślą napiszą pod pomarańczowym w następnym poście...;)

Gość czarna to fakt
mogłabys sie dziecmi zająć i przestac udawać nie wiem kogo,jestes ponizej przeciętnej:o

Gość wiem o co tu chodzi Czarna
Laska na fotkach jest po prostu za ładna. Nieważne, czy to Ty, czy nie, ale forumowe zazdrośnice nie moga zdzierżyć, że tak możesz wyglądać. To ich zabija.:)

Gość pisaliście coś kiedyś
o wspólnej 4:-o nie pamiętasz co robiesz i piszesz? demencja starcza?

Gość co wy wiecie
na pomaranczowo to pisze bydle zawsze!! ale przeciez bydle=czarniejsza. Poza tym czarniejsza=pozdro, a pozdro=idealista. a idealista to pedal z lodzi. co za tym idzie bydle, czarniejsza, pozdro i idealista to jeden i ten sam pedal:o nie tak jest?? przyznaj sie w koncu!!:o

jak najbvardziej prymitywem, chamem i do tego jeszcze tchorzem mozna nazwac ciebie, pomaranczowy gnojku!!:P:P:P anonimowo kazdy jest kozak!!:D

Gość zgadzam się z panem
lub panią powyżej.Bydle luzzz to tylo necik, nikt nikomu nie będzie się tłumaczył z tego czy kozaczy na pomarańczowo czy nie bo przezciez to tylko wirtualna rzeczywistość