Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zak---ior

CZARNULA--będą na gwiazdkę jakieś TWOJE foty???

Polecane posty

Gość taa jasne
Pewnie byś na żywo tak samo do niej kozaczył:o Skończ pieerdolić, bo to żenujące:o

Widzisz gówniarzu... cisnienia mi nie jesteś w stanie podnieśc, choć bardzo się starasz, ale ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, jarzysz?? A wiesz dlaczego?? Bo nie w daję się w pyskówki z zasmarkanymi maminsynkami, którzy nie potrafią pokazać swojej twarzy, jeśli chce komuś coś przykrego powiedzieć. Ot i cała prawda o tobie... Nie każdy ma czarnego nicka? To prawda. Ale jeśli ktoś jest choć odrobinę inteligentny i czyta ze zrozumieniem teksty, również na stronach internetowych, to potrafiłby założyć sobie czarnego nicka w jakieś 2 minuty max.:P:P:P

Gość taa jasne
Daj spokój, tu nie chodzi o nicka nawet, bo czarne nicki rosną jak grzyby po deszczu, a ci co najwiecej pyskują to typ wolnych strzelców...dzis piszą pod takim loginem, jutro pod innym. Chodzi o fakt, że ktoś wchodzi nas forum, żeby sie wyładować, upatruje sobie ofiarę i jazda, siła złego na jednego. To jest żenujące:o Radze sprawdzić w słowniku, albo zapytać sie mamy, co znaczy zdzira i szmata, bo takie słowa w stosunku do kogoś, kogo sie nie zna (bo to tylko net przecież, jak sam piszesz) to śmieszne po prostu jest. Śmieszny, mały ludek, który w realu pewnie ma duże problemy emocjonalne.....koledzy w szkole boli, czy jak?:o

Gość bydle gratuluje jeżeli
tobie założenie nikca trwa 2 minuty:O:O

Tak, tak bardzo dobrze cie rozumiem, dziecko... Ciekawy tylko jestem, czy stojac naprzeciw mnie, tez bylbys taki odwazny... Ale to w koncu tylko net. Tutaj można być bohaterem... Nawet jak ma sie 12 lat:D:D:D

czytaj od poczatku do konca, to co pisze! zalozenie nicka trwa dwie min... MAX. przy zalozeniu, ze nie ma sie zdolnosci czytania tekstu z szybkim zrozumieniem:) pokazujesz, ze jestes jednym z takich, co to nie kumaja, co ktos napisal:O

Gość czarna i bydle
kichę tu odstawili ,nie lubię frajerów ,ktorzy bawią się kosztem innych czarna vel bydlak idzcie w pisdooo "pięknole" [pies by się zabil o własną budę jakby ich zobaczył]

Gość jesli to pozdroo
pisze na pomaranczowo to brawa dla niej,że zdemaskowała czarna i bydlczeskiego

Gość pamiętacietak samo
uczepiliscie się matyldy i lubelaka a wiecie dlaczego?bo jestescie zwyczajnie zazdrośni. oni maja siebie a wy macie tylko kompy inaczej byscie tu nie siedzieli frustraci

Gość NO NIE WIEDZIAłAM
żE TU SAME PIęKNE ,INTELIGENTNE ,ALE NIE MACIE ODWAGI SWOICH WSTRęTNYCH GęB POKAZAć CO?

Gość Czarna swojej nie pokazała
tylko cudzą:O

Gość NO NIE WIEDZIAłAM
A SKAD WIECIE??

Gość NO NIE WIEDZIAłAM
A POZA TYM TO NIEWAżNE,CZYJą.ALE JESLI TO ONA TO JEST NAPRAWDę łADNA A TO NIEKTóRYCH BOLI

Gość NO NIE WIEDZIAłAM
NO I O TO MI CHODZIłO.TAKA INDYWIDUALNOść JAK PRZEDłURZACZ JEST ZA NIą.TO MI WYSTARCZY.MIERNOTY NIE MAJą SZANS

Gość czarnulko daj swoje foty
:)

Gość byczku
dupkaaaaa

Gość gość
Czarna to nie Bydle. Te 2 osoby istnieją naprawde. Nie zawiązujcie teorii spiskowych,

Gość nie chodzi o to
by zwyzywać czarną czy bydlę ale o fakt okłamywania innych ,zabawy cudzym kosztem,żal mi tych wszystkich ,ktorzy widząc foty modelek[rzekomo czarniejszej-niezły kit] i czytając posty dające nadzieję, wezmą sobie zbyt powaznie do serca całą farsę Czarnej.Przeciez to ludzie,nie mozna w ten sposob się zabawiac:o

Gość do no nie widziałam
dziewczyno puknij się w swoj pusty mózdzek, juz kazdy wie ,że te foty nie są czarnej,trzeba byc mocno uposledzonym by znowu dać się wkręcic w ten wasz cały syf:o zabierajcie zabawki i idzcie gdzie indziej sie bawic

Gość ludzie to tylko net
każdy moze robic i mowic co chce ona chciala rozruszac to zamulone towarzystwo i jej sie udalo mieli o czym gadac,nie tylko o cipkach i chujach nie rozumiem czemu jej tak jedziecie:O pamietam jej fotke miedzy drzewami i ta dziewczyna co ostatnio tu wkleila strasznie mi ja przypomina zaloze sie ze to jej prawdziwe fotki

Gość to nie czarna
czarniejsza jest starsza i brzydsza

Gość czarniejsza ma ok 26 lat
a bydle ma ze dwa wiecej

Gość czarniejsza ma ok 26 lat
może jakby na czole napisała KAFETERIA TO KTOś BY UWIERZYł.a poza tym to fajna kobieta,sympatyczna i dowcipna czy to ważne jak wygląda?a jakby była taka brzydka to by jej bydle nie chciało

Gość stara gruba i brzydka
figura jak kołek

Gość a skąd wy macie takie informac
je młotki

Gość zazdrosne idiotki
na pewno same jesteście fatalne i stąd te docinki

Gość jesli tu siedzą same
zazdrosnice to po co czarna chce tu zaistniec pod postacią nie swoich fot??dziwna sprawa :o Bujac to My ,nie nas... frajerzy

Gość gość
Kurde, strasznie źle to odbieracie. Ktoś wyżej dobrze napisał....zresztą Bydle mi to tłumaczyło tak samo i w sumie sie zgadzam - o rozruszanie towarzystwa chodzi i wasze komenty, z ktorych Czarna ma pewnie niezłą polewę....nic wiecej. I wsumie jak widze doskonale im sie przyjete założenia udały.