Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_30

kobitki ok 30-pogadamy sobie?

Polecane posty

witajcie mamuski ja zmobilizowalam sie i rozpoczelam robienie zdjec nie potrzebnych nam juz rzeczy, a po 7 miesiacach od porodu to troche sie tego nazbieralo wrzucam do komputera i bede czekac moze beda komus potrzebne, bo ja planowanych dzieci juz sie nie spodziewam chyba, no ale wypadki chodza po ludziach to nic nie mowie glosno ja mam przed soba wychowawczy do kwietnia 2010 roku takze zaczelam sie udzielac w roznych grupach mama -dziecko bo przez ten czas chyba bym zwariowala siedziac tylko w domu, bona przyjemne spacery jakos teraz niemam ochoty ciagle pada i wieje nic dla mnie ide dalej pracowac nad zdjeciami poki mala spi papatki

Donn, witam krajankę;) u nas pogoda pod psem widzę, a ja muszę jeszcze dziś na zajęcia, okropnie mi się nie chce z domu wyłazić:O faje foty z Aurusią, luknęłam tak expresem, potem sobie spokojnie obejrzę więcej:) Młyneczek, Ty też z Kraka ? ( proste skojarzenie z Twoim nickiem;) ) Kasiu, wiem co to „walka o kompa”, w moim rodzinnym domu bywa gdy jestem tam, jest młodszy Brat i moja Mama, która też lubi szperać w necie;):) trudno mi osobiście mówić co wtedy gdy dopada szarość, bo mnie ona jeszcze nie dopadła;):) może mam za krótki „staż” z dzieckiem ? a zresztą tyle jest ciekawego do zrobienia poza oczywistym piastowaniem dzidka;) w domu zawsze znajdzie się robota, poza tym lubię czytać, słuchać muzyki, oglądam TV, udaje mi się wyjść do teatru, na koncert, bywam z Małym u Rodziców i Teściów, itd. Niespecjalnie się nudzę, nawet szkoda mi póki co czasu na sen, choć tak w przenośni bardziej, bo niedobór snu jest teraz nieodłączny;) naprawdę dzień zlatuje migiem na ogół - przynajmniej na razie. Exilia, napisz coś o tych grupach, jak tam jest ? rozumiem ,że są one jak najbardziej w realu ?;) bardzo oryginalne imiona córeczek, ciekawa jestem skąd inspiracja. Myśmy dali imionka po obu dziadkach, mój Mąż twierdzi że są polskie i swojskie jak chleb ze smalcem:D Mamy więc Lesława Stanisława:) pozdrawiam serdecznie

hej :) no i mamy po weekendzie :) byliśmy z Aurusią na imprezie mikołajkowej ale miała zabawe.. najbardziej jej sie podobał basen z piłeczkami i domek :) co tam u was ???

online >> a może wpadłabyś tez do klubu mamuś z Krakowa i okolic???

hej online :) w klubie no cóż są wzloty i upadki ale nie pozwalamy mu zginąć... może nikt nie chce sie więcej przyznać ze jest ok 30.. :P i dlatego tu nie piszą :)

taa straszny obciach mieć 30:D:D:P:P fakt - szkoda, że ten topik nie \"działa\" zajrzę tam do Was:) pozdrawiam online-marta

no właśnie:D:D e tam nie działa może zadziała jeszcze :) jak tam twoje maleństwo??? moje dzisiaj do 8 rano przespało :D.. co strasznie mnie cieszy bo ostatnio do 5 sypiała :)... a w której części Krakowa mieszkasz??