Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcsta

jak żyć dalej ?

Polecane posty

Gość marcsta

w ostatnich 2 tygodniach rozstałem się z dziewczyną z którą byłem 6 lat, mam nieudaną próbe samobójstwa, cały pokój wyklejony jej zdjęciami, nie moge jeść, nie moge spać, byłem z nią odkąd pamiętam, pierwszaa dziewczyna i jedyna w sercu i łóżku, nie potrafie żyć dalej, prochy nie pomagają....co mam ze sobą zrobić nie widze jutra bez niej...

Gość to takie proste
po co sie z nia rozstales?

Gość kitka55
czas leczy rany...ciezko bedzie Ci teraz, musisz sie czyms zajac, odklej te zdjecia... musi minac sporo czasu zebys sie z tym pogodzil ale pozniej bedzie dobrze! tak bywa...nie jestes ty jednen w takiej sytuacji, trzeba dalje zyc! jeszcze wiele wspanialych rzeczy ma dla Ciebie zycie przygotowanych wiec glowa do gory!!!

Gość hgdgf
znajdziesz inną.

Gość marcsta
lepiej poradźcie jak się na babie zemścić

Gość kitka55
hmm...nie da Ci to za wiele, badz madrezjszy i juz nie wracaj do tego tematu, zajmij sie soba swoim zyciem a nie psuciem go komus...niewarto

Gość marcsta
to nie ja napisałem.... nie wazne... ale jak poradzic sobie z zyciem keidy nie potrafie patrzec na inne, moi przyjaciele byli jej wiec nie mam nikogo....

Gość marcsta
najgorsze jest to ze znowu muszę sam walić sobie konika

Gość fghfhdfhfh
masz przyjaciol?

Gość marcsta
nie....wszyscy znajomi odeszli z nią, a moja paczka za granica....czyli jestem sam jak palec, dlatego tak ciezko

Gość fghfhdfhfh
to wspolczuje :/ nie wiem, co poradzic sam sie boje zakochac, bo nie mam zadnych znajomych i nie wiem, co by bylo, gdyby "ona" odeszla

tez z checia pogadam, znam to i wiem co czujesz.... jesli chcesz podam gg lub Ty podasz, ale naprawde na poczatek poodklejaj zdjecia, napewno troche to zlagodzi myslenie o niej, rany beda sie dlugo goic, ale uwierz, ze nie bedziesz za jakis czas tak jej pamietal, znajdziesz sobie kogos w nieoczekiwanym momencie i wszystko bedzie od nowa, a moze nawet lepsze.... Uwierz!

Gość marcsta
nie moge w to uwierzyc bo nie potrafie do innej zagadac, zdjec tez nie potrafie zdjąć chobym chcial...tyle wspomnien....schowalem przed nia gdy sie wyprowadzala jej koszulke....tylko dzieki niej potrafie chociarz na chwile zamknac oczy...nie wiem czy mam sie odezwac do was na gg...co moge wiecej powiedziec

Gość marcsta
Schowałem też jej majtki, które wrzuciła do kosza na brudna bieliznę. Jeszcze jest na nich jest wspaniały zapach

Gość marcsta
przyjedz do poznania...zreszta niby po czym oceniasz ze to prowokacja ?

Gość JKAGDHQWVHCDGD
ZACZNIJ SIĘ MODLIC. MI POMOGŁO W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI.... CHODŹ DO KOŚCIOŁA JAK NIKOGO NIE MA I ROZMAWIAJ Z BOGIEM O SWOJEJ ROZPACZY. PROS O POMOC....ZOBACZYSZ...POMOŻE. TYLKO BĄDŹ CIERPLIWY. POZDRO!

Gość marcsta
wiesz do tej pory raczej byłem dobrym człowiekiem....a teraz raczej zwątpiłem

Gość marcsta
nick anonimowy podasz ten numer....co mi szkodzi

Gość marcsta
odswiezam

Gość marcsta
a może ktoś z was chce te majtki ? Oddam za darmo bo mi juz się znudziły

Gość a czy nic juz nie da sie
zrobic, zeby ja odzyskac??? Dlaczego odeszla?

Gość marcsta
czeste klutnie o pierdoly, to ze nie wyszedlem w nocy po nia na przystanek (byla n imprezie wiec ja tez sie nawalilem) ,to ze studiuje zaocznie i od pazdziernika siedze w domu i nie pracuje (we wrzesniu wrocilem z irlandii , ciezkiej charowki, po 2 latach i do pracy chcialem isc od nowego roku dopiero) rozne pierdoly codziennosci....ale to nas wykonczylo

Napisz na ten numer... gg 5602455, jesli Ci pomoze ze mna rozmowa, bo na forum to wiesz.... choc przyznam ze boje sie dawac tu numer ;)