Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evitkaaa

Na jakich płytach gotujecie?

Polecane posty

Gość evitkaaa

Planuję remont kuchni i oczywiście kupno nowej płyty, ale mam dylemat jaką kupić. Podzielcie się swoimi doświadczeniami, które płyty uważacie za najlepsze: gazowe, ceramiczne czy indukcyjne?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evitkaaa
Nikt nic nie gotuje???? Niemożliwe, napiszcie coś, please...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zdecydowanie do dupy
ja najczesciej na Ivana z Delfinem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marusia102
piec węglowy se załóż

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evitkaaa
no tak, zapomniałam, pewnie gotujecie nad ogniskiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evitkaaa
Pytam poważnie, co polecacie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najtaniej wychodzi gotowanie
na płycie gazowej i takiej używam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evitkaaa
dzięki choc za jedną konkretną odpowiedz :) może ktoś jeszcze napisze...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
gotuje na płycie ceramicznej,bo w budynku jest zakaz używania gazu w pomieszczeniach,gdyby nie to miałabym płytę gazową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evitkaaa
poziomka, dlaczego jesteś niezadowolona z ceramicznej? czy źle się gotuje? i jak wychodzisz z opłatami?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja kupuje
gotowe jedzonko :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja mam gazową, ponoć najzdrowiej gotować na ogniu :D chociaż nie wiem co to za różnica, tamte się lepiej czyści :D Ja tam i tak gotuję raz na miesiąc :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evitkaaa
Ja gotuje codziennie, więc to dla mnie ważne. Dzięki za odpowiedź.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dlaczego jestem niezadowolona--bo trudno jest uzyskać wysoka temp.Z trude moge ugotowac pierogi ,pradu duzo czerpie ale jak sie juz nagrzeje to długo trzyma temperature.Dopiero sie ucze na niej gotowac Płyta indukcyjna jest bardzo droga Jesli masz molzliwosc zamontowania plyty gazowej to nawet sie nie zastanawiaj nad inna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja bym wolała
ceramiczną, przy gazie te opary i tłuste szafki - fuj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w domu rodzinnym miałam
płytę ceramiczną, teraz na swoim też taką mam. Tak że od lat gotuję na takich kuchenkach i zadowolona jestem bardzo. Płyta wcale długo się nie nagrzewa, długo trzyma ciepło. No tyle, że rachunki za prąd wyższe. Chociaż mogę mieć kuchenkę gazową (ogrzewanie mam na gaz) to i tak zdecydowałam się na ceramiczną.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość informka
Ja tam zawsze używam EMTEC. Zarówno CD jak i DVD. Nigdy mnie nnie zawiodły :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najczesciej gotuje na płycie
Krzysztofa Krawczyka :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×