Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wierna_

16.08.2008.KTO JESZCZE???

Polecane posty

Ustaliliśmy z narzeczonym taki termin ,sale mamy juz zarezerwowaną teraz inne przygotowania idą pełną parą a jak u was ???pozdrawiam

Gość juz sa takie topiki
no ale w kazdym razie ja tez jestem na 16.08.2008 :) mamy juz sale kosciol kamerzyste i fotografa :) wolelismy wszystko ustalic z wyprzedzeniem zeby te kwestie miec juz z glowy :)

Ja tez w tym terminie biore slub:) mamy juz sale orkiestre i kamerzyste:) Pozdrawiam was i zycze udanych przygotowan:)

Gość mam pytanie odnośnie
menu czy macie jakieś szczególene tzn takie odpwiednie do pory bo wiadomo ze latem jest goraco mnie np kucharka odówiła słatek z majonezem i śledzi w śmietanie myśle ze n ie bezdie az tak goraco żeby nie było takich pyszności:(

Gość nie mam pomyslu na nicka
my tez :) mamy sale, orkiestre, zamowiony ślub w kosciele, pozniej przyjdzie czas na szukani kamerzysty, sukienki i cala masa innych rzeczy.. mieszkamy za granica narazie wiec pojawimy sie w Polsce tuz przed slubem, z 3 tygodnie przed, mam nadzieje ze ze wszystkim zdarzymy, w ciagu ostatniej wizyty w Polsce zalatwilismy wlasnie sale, orkiestre i kościoł, aha mamy tez zamowione zaproszenia :) Oby pogoda dopisala, lato mysle jest świetan pora na slub :)

Gość nie mam pomyslu na nicka
swietna pora mialo byc.. my mamy miec troche wiecej owocow niz przewidzane jest w menu restauracji, i maly ogrodek piwny, tzn kupujemy w restauracji kanister czy jak sie to nazywa piwa tak zbey kazdy mogl sie napic jak bedzie mial ochote, restauracja otoczona jest zielenia, jest cichoo ladnie :)))

Gość zaczynajcie od ksiedza bo
to on moze stwarzac najwiecej problemow! zalezy jeszcze od ksiedza. my mamy wszystko zalatwione. tzn. udalo sie zalatwic to w 1 dzien wieczorem. do ksiedza juz nie szlismy bo bylo za pozno. poszlismy na drugi dzien to sie wydarl na nas i powiedzial ze on nie ma czasu ze co my w ogole od niego chcemy!!! wyobrazacie to sobie?

Gość kalahariii
wspolczuje Wam pogody