Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mfslas.

jestem zalamana samotnoscia po raz kolejny

Polecane posty

Gość mfslas.

i tak z roku na rok, od kilku lat jestem sama i totalnie sobie nie radze z tym faktem, nie jestem brzydka, jestem inteligentna, a rzadko ktory facet zwraca na mnie uwage, mam wrazenie ze wszyscy faceci sa zajeci, nie chce sama podrywac faceta bo to nie w moim stylu i jestem troche niesmiala poza tym boje sie osmieszenia, mam 27 lat i nie che dluzej czekac na milosc, co mam robic???szukalam faceta w necie i kiedys kilka lat temu znalazlam kolesia przez net ale teraz mi sie nie wiedzie, co mi pozostaje biuro matrymonialne???prawie wszysyc moi znajomo sa w zwiazkach lub po slubie, ja sie zle czuje w takim towarzystwie i zaczynam unikac ludzi ktorzy sa w zawiazkach wiem ze tak nie powinno byc ale jestem zalamana moja sytuacja:(

Gość zip rar
to się nazywa brak szczęścia

Wiesz co ja myślę że ty nieswiadomie grasz niedostępna tak samo jak ja, tylko że ja mam dopiero 18 latek i jeden związek za soba, byłam w nim z facetem dojzałym, doświadczonym i mimo mojej nieśmiałości i niedostępności rozgryzł mnie, napewno podobasz się, ale większość facetów boi się że ich odrzucisz dlatego tak jest, bądz bardziej otwarta, częściej się uśmiechaj, a zobaczysz że faceci będą twoi, pozdrawiam i zyczę powodzenia

Gość mfslas
nie wiem czy gram niedostepna prawda jest taka ze faceci okazyjnie zwracaja na mnie uwage, bo nie jestem super piekna

Gość taka sama .
🌼

Gość vojtok
A jesteś dziewicą?

Gość mfslas
oczywiscie ze nie jestem dziewica, bo gdybym nia byla to bym chyba z mostu skoczyla...:))

Gość mfslas.
wlasnie chodzi o to ze jestem przecietna, ale co to ma za znaczenie, nie kazdy faceci sie rzuca na miss polonie

Gość vojtok
Przeciętne są najlepsze - brzydkie sie nie podobają, a ładne maja za duże wymagania.

jak jesteś przeciętna to się ciesz. ja biegam na rzęsach żeby się jakoś wybić a pierdolone jebane debile wolą szare myszy!!!!

Nie załamuj się tylko myśl o tym, że spotkasz faceta odpowiedniego dla siebie :) Myśl o tym, a na pewno się tak stanie :)

Gość pomaranczowsza
postaraj sie bywac w miejscach, gdzie bywalja faceci o podobnych do Twoich zainteresowaniach :) powodzenia :)