Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia20

Dobre wrazenie na rodzicach chłopaka...Poradzcie cios

Polecane posty

Gość Martusia20

Hej:) od 2 tygodni dopiero jestesmy razem , a on juz mnie zaprosił na 30 rocznice slubu jego rodziców... moim zdaniem to chyba za szybko by zapraszac mnie na takie rodzinne uroczystosci , ale bardzo mi na nim zalezy dlatego się zgodziłam, zreszta chyba nie wypadało odmowic? teraz mam problem... nie pojde tam z pustymi rękoma... wiec moze doradzicie mi cio mam kupic? chciałąbym jakis skromny , drobny upominek i podarowac , ale nie mam pojęcia cio się daje za prezenty w taki dzien. prosze pomożcie mi :):*

Gość ja mysle ze kwiaty
i flacha ;) A zreszta zapytaj sie co lubia ;)

Gość Martusia20
prosze o powazne odpowiedzi :):*

Gość Martusia20
wiem , ogolnie maluje sie delikatnie, pasnokcie obgryzam wiec odpada hehe , ale co ja mam kupic? myslałąm nad kwiatkiem w doniczce, dobry pomysł? nie za prosty ?

bardzo fajny pomysl!!!!!!!! alkoholu nie kupuj!!! nie wypada!!!! i staraj sie sama nie pic!!!nawet jesli jezyk ci malo do d&*** nie ucieknie z pragnienia nie pypada pic ci alkoholu...tylko delikatnie dla toastu!!!!!! pamietaj o tym!!!

dlaczego nie bedzi eelegancki??jak bedzie akis fajny egzaotyczny no bo nie mowimy o paprostce!!! zawiazany jakas fantazyjna kokardka ??wg mnie odbry pomysl!!!

Gość kejtusiaaaa
Po pierwsze -- nie kupuj nic zobowiązującego kwiaty w zupełności wystarczą -jeśli koniecznie chcesz więcej to dokup szampana (polecam firmy Martini) :) Po drugie: -- to oni są gwiazdami wieczoru więc nie staraj się błysnąć i stać się atrakcją wieczoru (no nieznaczy, że się nią nie staniesz) Po trzecie: -- bądź skromna (ale nie myszowata !!! :) ) zarówno w ubiorze jak i zachowaniu (rodzice kochają eleganckie i miłe dziewczyny u boku swych synusiów) Po czwarte: -- uśmiechaj się !!!

Gość jhryjry
przede wszystkim żadnych ciosów!

Gość Martusia20
oki chyba tak zrobię, kupie bukiet kwiatów... z alkoholem to chyba ospada, jego rodzina chyba jest b. bogata i nie pija bele czegoo... tak jak słyszałam ... niestety nie stac mnie na cos droższego... kupie skromny bukiecik:) mam nadzieje ze bedzie im sie podobał:) dziekuje za porady dziewczyny :*

Gość matka chlopaka
Zrób dokladnie tak jak radzi kajtusiaa, wystarczą kwiaty i bądż elegancka. Wszystkiego dobrego