Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanszajcia

Podobno faceci wolą małe stopy u laski ale coraz więcej młodych ma ponad 40!

Polecane posty

Gość Sanszajcia

Mam 17 lat, nie miałam jeszcze nigdy chłopaka ale chciałabym się was o coś zapytać. Jestem dość wysoka, mam 178 cm wzrostu i buty muszę kupować rozmiaru 44. Wikszość moich koleżanek jest tego samego wzrostu co ja i mają podobny rozmiar buta. Ale słyszałam że faceco wolą jak laski mają małe stopy i że duże są okropne. Ja uważam że mój rozmiar jest w samr az i nie wyobrażam sobie mieć malutkich kikutków. Uważam że coraz więcej młodych dziewczyn jest wysokich i mają właśnie duże stopy i nie są one żadnym wynaturzeniem. Faceci powinni chyba wiążąc się z kobietą co jest młodszego pokolenia wziąść ten fakt pod uwagę nie? A jakie jest wasze zdanie na ten temat ???

Gość pierdoly pierdoly
jak sie zapytalam mojego faceta, czy jak sie ze mna wiazal to patrzyl na rozmiar buta to prawie upadl. co za pierdoly. widac ze masz 17 lat. a czy wiesz, ze np Paris Hilton ma stopy w rozmiarze 42??? i czy ktos zwraca na to uwage??????

Gość Brulla
Nie no laska co ma duże stopy może mieć faceta ale pod warunkiem że będzie miał takie same stopy jak ona albo większe. A jakby to wyglądało jakby laska miała rozmiar 43 a facet ledwo 40 - beznadziejnie i śmiesznie!!! :(

Gość ja mam 40/41 i moj facet
mowi ze mam wyjatkowo piekne stopy :) Przeciez nie chodzi o rozmiar, tylko o to czy sa zadbane

Gość hmmm........ juz mowie
a jak uslyszysz ze faceci wola lyse to bedziesz rozwazac ogolenie sobie glowy? gdy uslyszysz ze wola loki to pobiegniesz robic trwala? gdy uslyszysz ze faceci lubia kobiety z wielka wytatuowana dupa to co w tedy zrobisz???

Gość apel...
ludzie!!!!!! nie wymyslajcie sobie problemów:o

Gość tralalalalalalallaallaaaaaalll
a ja znam pare i to ona ma wieksze stopy!!! i nie uwazam ze to wyglada glupio. nawet tego nigdy nie zauwazylam, dopiero oni mi powiedzieli. ludzie!!! kto do cholery ocenia innych po rozmiarze stopy??? i kto dobiera sobie partnera zyciowego pod katem wielkosci stopy??? wy naprawde glupie jestescie

Gość Brulla
Nie no wszystko jest wporządku ale jak ONA ma większe stopy i to o kilka rozmiarów od NIEGO to sorry, to jest profanacja jakaś. A jak on ma jej masować te delikatne stópki potem? Przecież jak laska ma większe stopy od faceta to facet takich nie dotknie, nie pomasuje bo będzie się wstydził że sam mógłby mieć masowane swoje malutkie !!!

ja mam 18 lat,177cm i stope o rozmiarze 38 i nie uwazam ze to kikut:O no i nie mam problemow z kupowaniem butow:P ale dalej nie wiem co rozmiar nogi ma do zwiazkow

Gość tralalalalalalallaallaaaaaalll
teraz to konkretnie do Brulla - glupia jestes. nie bede juz wiecej z toba dyskutowac, bo nie ma sensu dyskutowac z kims, kto ma poglady rodem z pcimia dolnego. to nara stopo.

Gość Brulla
Sorry sorry ale jaka NORMALNA laska zgodziłaby się być z facetem co ma mniejsze stopy od niej? To profanacja ale mimo wszystko jakby się ten facet czuł. Nigdy nie pomasowałby stóp większych od siebie !!!

Gość do Brulla
mysle, ze facet czul by sie lepiej masujac stopy w rozmiarze 44 nalezace do ladnej, zgrabnej, pachnacej i zadbanej kobiety, niz masujac stopy w rozm 37 nalezace do brzyduli. musisz byc jeszcze mloda i glupia. uwierz, gdy sie kogos kocha, gdy ktos cie pociaga itp rozmiar stopy to ostatnia rzecz na ktora zwracasz uwage? ja znam pare, gdzie ona ogolnie jest wieksza tj wyzsza, ciezsza itp. i co? szaleja za soba. a jak to wyglada? normalnie - para jak to para.

Gość ej ty - Brulla...
"nigdy nie pomasowalby stop wiekszych od siebie" ----- no jasne ze nie. jak dalby rade to zrobic? stopy wieksze od niego? to co to za stopy??? mega - olbrzymie?

Gość pierdoły
Ludzie nie wymyslają sobie sami takich problemów, mi koleżanka dogaduje, że mam wielkie stopy - taaa, całe 39!

Gość Brulla
Miałam na myśli jakby musiał masować stopy większe od swoich stóp to wtedy byłby mega problem! Bo jak wy sobie to wyobrażacie, facet niwsysoeki z roamiarem buta 40 a laska normalna z prawdziwymi ładnymi stopami o rozmiarze 44 ?? Śmiech na sali !!!

Gość ale z was wielkiestopy
44 to według ciebie rozmiar stopy w sam raz na dziewczynę?...chyba nienormalna jesteś...nawet większość mężczyzn ma mniejsze stopy...i wzrost tu nie ma nic do rzeczy...

Gość z normalną stopą
Czy jest coś takiego jak normalna stopa? Ja osobiście mam 38 i zazdroszcze tym którzy mają 35 albo 42 powód: wyprzedaże: czasami na wyprzedaży można znaleźć cudne buty za połowe ceny albo nawet za 30% i co mi z tego jak wtedy na półce leżą albo 36 albo 41 w zwyż... To prawda, większość kobiet ma małe stopy (36-40) ale to nie oznacza, że te z dużymi są jakoś wybrakowane. Jakby nie było stopa jest proporcjonalna do wzrostu. Ja jestem kurdupel... A jak widać na wybiegach piękne jest wysokie a jak jest wysokie to ma duże stopy. Więc... W Chinach też mężczyźni woleli małe stopy, dlatego matki okaleczały swoje dzieci. Nie dziękuje... Osobiście uważam, że stopa to najmniejszy problem jeśli chodzi o związki damsko męskie... Ważne by była zadbana. Ładne paznokcie i pięty... a jaki rozmiar... to już drugorzędna sprawa

Gość Co za paranoja
"Podobno faceci wolą małe stopy u laski ale coraz więcej młodych ma ponad 40!" To jest to samo jak na zasadzie że faceci lubią duże napompowane balony przy super szczupłej lasce. Tylko problem w tym że natura tak to skonstruowała że szczupłe kobiety mają zazwyczaj mały biuścik, a grube duży biust, że wysokie kobiety mają duże stopy a niskie kobiety malutkie stópki. Chcieliby gruszki na wierzbie! To tacy zasługują na wielkie NIC! Poza tym wygląd zewn. często nijak sie ma do miłości i życiu w związku. Ale ty nic o tym nie wiesz bo jesteś jeszcze za młoda!

Gość Hehehehehe ....
Ktoś tam wyżej napisał: " Sorry sorry ale jaka NORMALNA laska zgodziłaby się być z facetem co ma mniejsze stopy od niej? To profanacja ale mimo wszystko jakby się ten facet czuł. Nigdy nie pomasowałby stóp większych od siebie !!!" Hehe.. Ja mam dużo mniejsze stopy od mojego faceta ale on jakoś nie masuje mi nigdy stóp. Myslisz że coś tu jest nie tak ? :D Czy dla Ciebie sensem bycia w związku jest masowanie komuś stóp ? :O

ja np uwielbiam długie kobiece stopki :) chcetnie bym poznal wyaka kobiete z ładnymi długimi stopkami..ponoc niezle masuje stopki :P Tomek wysoki_wawa@wp.pl

Gość Johna
Ma któraś z was stopy większe od swojego faceta? Ja jestem w takie sytuacji. Czy powinnam się przejmować?

Gość ladybrown
heh ludzie opanujcie się! Sama mam 40 i 178 cm wzrostu, mi tam odpowiada, chociaż w sumie wiadomo, że nie mam co marzyc o szpilach 8cm ;/ trudno, każdy jest INNY i to jest super. I z tym, że facet nie tknąłby stopy większej od jego stopy, kuźwa co to w ogole za pierdoły????? Zdecydowanie sie nie zgadzam!!!!

Hehe serio masz wiksze stopki? a jaki masz rozmiar? ja raz bylem z kobieta ktora miala wieksze, ale ona miala 44 rozmiar

Gość agiska
hmmm, ja mam 176 wzrosty, rozmiar buta 37, uwielbiam nosić szpilki i nie wyobrażam sobie żebym miała stope np. 41 czy 42, mój facet szaleje na punkcie moich małych kobiecych stopek....

Gość Gudlas
Paris ma 44 :) kasia cichopek 34 :) to jest ideał i faceci wolą małe nie wiemk czemu ale tak juz mamy