Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohoho

TORBIELE NA JAJNIKACH

Polecane posty

Gość ohoho

Jakie objawy występują przy torbielach na jajnikach. Ostatnio bardzo bolały mnie kości miednicy , że aż nie dałam rady chodzić. Męczący jest ból pleców w dolnej ich części tam gdzie są korzonki.Bardzo proszę o wypowiedzi,

Gość smutna i płacząca wierzba
mnie boli jajnik, tak na zasdzie ucisku, równiez krzyż w odcinku lędźwiowym, mam wzdęty brzuch i nabrzmiały, m-c temu mój torbiel miał 30 mm, teraz nie wiem, od m-ca biore tabletki anty, ale wciąż mnie boli, zapewniają mnie, ze zniknie, ale już nie mam sił:-( idź do lekarza, ja się bałam akle w końcu poszłam. powodzenia!

Gość malkatka
mialam usuwane torbiele na jajnikach, a z racji, że jajinki juz byly za bardzo zaatakwoane, prawie cale jajniki rowniez. przebywalam za granica, lekarze zbagatelizowali sprawe i leczyli mnie na cos innego, jak sie okazalo ze to torbiele to mialy juz 10cm srednicy. no i operacja konieczna byla. u mnie poza ogromnym bolem glownym objawem byl brak miesiaczki. lepiej wiec dmuchac na zimne i sprawdzac, no i domagac sie usg oczywiscie...

Czasem torbiel nie daje objawów i wykrywany jest przypadkowo . Ale czesto objawem torbieli jest kłujący ból podczas stosunków , plamienia między miesiączkami lub przedlużające sie miesiączki.

Gość ohoho
No to ja miesiączki mam , które trwają 8-10 dni.A ból przy tym że lepiej nie mówić. Od dwóch m-cy biorę cyprest to zamiennik dianki to teraz nie mam prawie wcale okresu tylko jednodniowe plamienie. Na początku miesiączki tz pierwszy drugi dzień mam taki ból nóg, że nie dam rady chodzić. Lekarz mówi, ze taka uroda. Nie wiem co myśleć? A może zmienić lekarza?