Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktory wiek

Ktory wiek najtrudniejszy?

Polecane posty

Gość ktory wiek

Ktory wiek dziecka byl dla was najtrudniejszy:noworodek, kilkumiesieczne dziecko, polroczne, roczne, 2 latek?Tak ze brakowalo wam czasu na podstawowe rzeczy..

Gość zenka od benka
25 i ciagle brak czasu dl siebie:(

Nie mam dzieci ale każdy wiek jest trudny...przez każdy trzeba będzie przejść... MAłe dzieci mały problem-duże dzieci duży problem

Gość lilianka_27
Jak dla mnie noworodek - i tak do pół roczku.Potem już z górki.Noworodek,bo gdy ma kolki, płacze to nie wiem już co robić - potem ząbki i te sprawy.Mam w domu dwoje dzieci jedno ma trzy latka a drugie miesiąc skonczony niedawno - z tym trzyletnim to już nie ma w ogóle ,problemów samo zje, powie co boli i czego chce.Największe problemy są w sklepie oj trudno teraz z taką 3latką jechać do marketu, bo zawsze coś kupi niepotrzebnego.

Gość lilianka_27
własnie przy małym miesięcznym brakuje mi czasu,bo budzi się co kilka minut i trzeb go zabawiać, gadać, przytulac,bo inaczej płacze - oj ciężko z moim synkiem,bo to typowy cycuś, natomiast z trzyletnią córką zrobię wszystko - ugotuję, posprzątam - wystarczy tylko włączyć jej ulubiona bajeczkę i mam trochę czasu.Zresztą ona mi już dużo pomaga przy małym choć sama jest jeszcze maluszkiem.Podaje mi pieluszki, smoczek.