boynick 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Hej mam pytanie: czym jest dla Was zazdrosc... -jak nie udowadniac tego, ze jestem zazdrosny o Nia? -znacie sposoby, ktore pomogly Wam w nieokazywaniu zazdrosci? Mam bardzo ladna dziewczyne i wiadomo... mieszkamy od siebie troszke, bo 100 km, ale spotykamy sie najczesciej jak mozemy i wiem to, ze bardzo chce z Nia byc i powiedziala mi to samo.. jednak jest obawa, ze moge sie \'spalic\' na przedbiegach i bede mogl o Niej tylko pomarzyc.. Zreszta juz daje Jej oznaki mojej zazdrosci, i nie wiem dlaczego? Ona przeciez wiele czasu mi swojego poswieca i gdyby mnie nie chciala to dawno by nie pisala ze mna:/ Dzis jej jakis kolega wyslal piosenke..mialem ja to zrobic, a ten ktos byl szybszy o pol godziny..zapytalem od kogo dostala, to odpowiedziala, ze od kolegi.. probowalem sie dowiedziec.. nie wiem dlaczego nie chciala nic wyjawnic.. uslyszalem \"gdybys wiedzial od kogo to, to bys nie mogl zasnac\'..a mnie teraz to dopiero korci... Jestem swiadomy tego, ze sam teraz siebie niszcze, ale nie wiem skad ta podlosc mojego nalegania... - myslisz, ze to jest brak wiary w samego siebie? Prosze o jakies cenne wskazowki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach