Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala karola

jakie buty do zielonej sukoenki na wesele? pomozcie prosze zdjecie

Polecane posty

Gość mala karola

witam:) pozwolilam sobie podpiac ten temat do urody:)) potzrebuje rady za kilka tygodni ide na wesela i mam ogromny problem z ubiorem posiadam tylko jedna nadajaca sie sukienke( jej kawalek na cokolwiek niedoskonalym zdjeciu:) jest ona zielona niebieskobrazowa, jedwabna i raczej letnia , po 1 nie wiem czy w ogole nadaje sie na grudniowe wesele ??:o a po drugie..jakie buty szpilek nie posiadam zadnych:) wiez jak juz musze sie wykosztaowac... nie wiem jakie kolor? myslalam o brazowym co wy na to? i jakie? zabudowane szpilki? czy jak kupie takie bez palcow to ubierac do nich rajstopy??? prosze bartdzo o rady...na takie imprezy nie chodze czesto wiec nie mam pojecia jak dobrac stroj a chce dobrze wypasc licze na rade:)) to link do zdjecia :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ef1a9b2d06fe970.html

Gość mala karola
hej nikt mi nie pomoze:( ?

a ja uwazam ze sukienka jest nawet nawet ale nie wiem czy na weesele ja bym do tego dobrala jakies zlote dodatki badz brazowe cztli brazowe buty peep toe tak jak juz ktos powiedzial i moze jakies bolero badz ccieniutki elegancki kardigan do tego?

Gość Żabaa
Mnie ta sukienka bardziej kojarzy się ze stylem moro i jako sukienka na tzw. łażenie na codzień niż z czymś nadającym się na wesele. Nie chodzi tu oczywiście o to byś zakładała zaraz jakąs wytworną suknię balową ale o coś np. skromnego i zarazem eleganckiego. a jakie buty?? ja bym wybrała chyba brązowe

Gość mala karola
hej:) sama juz nie wiem... ona wyglada lepiej niz na zdjeciach ale tez sie obawiam czy nadaje sie na grudzien( ja nie lubie takich napuszonych atlasow czy innych aksamitow wiec latem nie zastanawialabym sie nad jej zalozeniam ale teraz...) chyba jednak odpuszcze sobie to wesele zekajac na lepsze finansowo czsy:o...

Gość do sukienki zielonej
zielone buty,żabko:)hehe

Gość khjg
Ja na twoim miejscu jednak zainwestowałabym w sukienkę nową

Gość Przeciez dobrze
nawet nie widac tej sukienki,to o czym tu mowa????

Gość sukienka
Jak chcesz dobrze wypasc to lepiej zastanow sie nad nowa sukienka..bo to "cos" to koszmar..

ta sukienka sie nie nadaje rozumiem ze masz ograniczone fundusze ale moze przemys czy nie zainwestowac w klasyczna \"małą czarną\" i klsyczne czarne szpilki lub peep toe uniwersalny fason, nadaje sie na lata i na różniste okazje a kazdy dodatek nadaje jej innego stylu niby mowi sie ze czerni nie nosi sie na wesela, ale z ostatnich imprez na ktorych bywalam widze ze ta zasada poszla do lamusa szczegolnie jesli mowimy o weselu w zimie

Gość a tam nie nadaje
nie słuchaj,nie nam jest oceniac kto chce w czym isc,jest wolnosc i kazdy ma prawo isc w czym chce

pewnie ze jest wolność ale dobra rada, nawet jesli krytyczna, przyda się nie sztuka iśc w czymś pierwszym lepszym z szafy i wyglądac jak sierota

Gość No widzisz
Ja bym tak nie oceniał:)jaka sierota???nawet dobrze jej nie widac,wiec nie wiemy,a skoro nie wiemy,nie mozemy sie wypowiadac:)

nie nadaje się na wesele, zgadzam się z przedmówczyniami ona nadaje się na letnie spacery a nie imprezy :o zainwestuj w jakąś prostą sukienkę lub spódnicę z bluzką które później możesz wykorzystać

Gość Nadaje sie nadaje
nie szata zdobi człowieka tylko odwrotnie:)jak mozemy to mozemy hehe

Gość mala karola
mam mala czartna ale naleze do tych osob ktore uwazaja ze czern i biel nie maja miejsca na weselu:) moze to glupio zabrzmi ale naprawde nie stac mnie teraz na nowa "inwestycje" jakas w miare przyzwoita sukienka( co by mi miala posluzyc jeszcze jakis czas najlepiej" to min 200 zl:o no i buty...ehhh moze rzeczywiscie spodnica i bluzka? ale mam tylko czarna taka w miare elegancka, a nie chce wygladac jak na apelu w szkole:/ hmmm amma tez fajny topik ( bez ramiaczek, zloto brazowy) co wy na to? kurcze musze sie4 na dniach okreslic czy ide a jestem nadal w kropce:)

Gość kicia1
Ja bym wybrała brązowe dodatki (torebka, kolia, buty)lub złote. Ale jak nie masz to czarne też pasują.

Gość Żabaa
mała karola----> a jakbyś tak do tej swojej czarnej sukienki wybrała np. czerwone dodatki... jakieś korale, delikatne kolczyki lub bolerko to myślę, że spokojnie mogłabyś założyć tą sukienkę bo dodatki znacznie by ją rozświetliły. Uważam, ze taka wersja byłaby lepsza niż ta zielona sukienka. kiedyś pamiętam na studiach facet od protokołu dyplomatycznego opowiadał, że nie wypada oczywiście iść ubranym na biało a co do czarnego głównie przyjmuje się tendencje, że matki i babcie młodych nie powinny ubierać się na czarno... reszta z zachowaniem umiaru może ;)

Gość gość
Ja sobie ostatnio kupiłam na http://clarksonline.pl/ cieliste buty w kolorystyce "nude", które mi do wszystkiego pasują i nie mam już problemu z dobieraniem butów. Tak że polecam taki zakup, przydaje się :)