Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 i było to tak realistyczne że aż się obudziłam zlana potem :O sprawdziłam w senniku: amputowana noga zwraca uwagę na niebezpieczeństwa i straty, takie jak na przykład rozstanie z bliskim człowiekiem lub straty finansowe... :( czasami nogę odczytuje się jako symbol seksualny, wskazujący na tłumione potrzeby w tej sferze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość catering Napisano Grudzień 5, 2007 też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sie porzygam Napisano Grudzień 5, 2007 "noge" l.p. wiec nie seks tylko masturbacja (inaczej urwaloby ci nogi :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdhfhfujgwy Napisano Grudzień 5, 2007 luśka ty naprawde jestes samotna osoba ,mimo,ze masz corke i niby jakiegos faceta.takie głupie tematy zakąłdasz,niedługo dowiemy sie ,ze masz sraczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 najbardziej martwi mnie ta strata... nie finansowa oczywiście :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 byłam w ciucharni na Marszałkowskiej weszłam z nogami a wyszłam z jedną więc to tam... moze stoczyłam zaciętą walkę o jakąś szmatę...? więcej tam nie pójdę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 :D to nie jest śmieszne! jak to zinterpretujesz pijawko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 6, 2007 daleko zmarł ktoś mi bliski... to ta strata :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Lusesita.. trzymaj sie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jak tu nie wierzyć w sny.... Napisano Grudzień 6, 2007 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj oj oj oj Napisano Grudzień 6, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 6, 2007 --> Luśka.. A sny jak to sny, zawsze można tak zinterpretować by dopasować do faktycznych wydarzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 aQyBuPxMjTy5VEHOAoD122KB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach