Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta która wybaczyBa

zdrada

Polecane posty

Gość ta która wybaczyBa

Pól roku temu dowiedzialam sie,ze zdradzil mnie.To byl odwet za moj wypad z kolezankami.Po niesamowitej walce jaka stoczylam z soba postanowilam zapomiec i darowac.Jest mi ciezko.Czasami sie gubie,mam 41 lat ,oboje jestesmy po przejsciach.Moze ktos ma podobne doswiadczenia i podzieli sie ze mna?

Gość wybaczyc to bym potrafila
ale zapomniec chyba nigdy... Jesli i y nie potrafisz zapomniec to chyba decyzja o tkwieniu w tym zwiazku byla bledem :( Nie namawiam, bron Boze, do rozwodu ale wicaz pamietac to straszne :(

Odwet za wypad z kolezankami? Moze zdrade bym wybaczyla ale takie chamstwo i to jeszcze z premedytacja niestety nie

Gość jaMIAŁAM
to samo. I niestety nie da sie zapomniec zdrady...ciagla to tkwi w umysle ....po 10 latach rozstalam sie-psychicznie nie dalam rady, nie ma nic gorszego niz stracic zaufanie do drugiej osoby ZWIAZEK---------------->PULAPKA

Gość po prostu karolina
mnie tez kiedys zdradzil facet...potem ja tez go zdradzilam-jednorazowo...dopiero po tym poczulam sie lepiej...jednak zwiazek skonczyl sie i tak

Gość po prostu kobieta2
podobnie jak Karolina lepiej poczulam się kiedy ja również zdradziłam, a\\le wcale tego nie planowałam, stało się i to pio 20 latach od jego zdrady

Gość po prostu karolina
ja tez w ogole nie planowalam,zaczelo sie ze poszlam z przyjaciolka do pubu na piwo...na drugi dzien facet wydzwanial bo dalam mu nr nie wiem po co to byl impluls..oczywiscie nie odbieralam..

Gość po prostu kobieta2
Karolino, ja to odebrałam jak przyzwolenie i możecie na mnie gromy ciskać, ale sobie ulżyłam

Gość po prostu karolina
ja to odebralam dokladnie tak samo,niczego nie zalowalam,czulam sie lepiej,to dziwnie brzmi,na mnie tez mozecie gromy ciskac-pozdrawiam taka jedna kobiete;)