Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antje2

zbyt czeste miesiaczki u 13-latki.....

Polecane posty

Gość antje2

Moja corka 13letnia ma juz trzeci raz pod rzad miesiaczke zbyt wczesnie ,miala po 2 tyg. a teraz po tygodniu znow jej sie zaczelo.....wczesniej miala tendencje do dlugich cykli ,co robic? moze sa jakies srodki homeopatyczne na wyregulowanie?

Na razie jest mloda, jak zaczniesz regulowac juz teraz to nie wiadomo czy jej sie to pozniej na zdrowiu nie odbije. Najlepiej idz poradz sie lekarza ale mysle ze poczekaj jeszcze z pol roku ... mnie sie uregulowaly dopiero po 2 latach :/

Gość antje2
no ja wiem ze sie moga wyregulowac ona ma je ponad rok i zawsze miala dlugie cykle a teraz takie siupki .....martwie sie czy takie czeste krwawienia nie spowoduja jakis sktkow w organizmie,wiem ze trzeba do lekarza i pojde tylko musze zobaczyc gdzie i co i jak a wiadomo jak u nas z dostaniem sie do lekarza.... dlatego pytam moze ktos mial podobne doswiadczenia

Gość idz z corką do lekarza
dlaczego pytasz na forum? Takie objawy zawsze wymagają konsultacji lekarskiej,bo potem mogą wyniknąć jakies niedomagania

Gość antje2
szkoda ze tak pochopnie krytykujesz zamiast doradzic....poczytaj co pisalam wyzej..pojde do lekarza ....ale nim sie dostane to popytac chyba mozna ,prawda?