Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiającasię

czy wasze dzieci mają takie zabawki?

Polecane posty

też sie zastanawialam nad tym skoczkiem i już mialam kupić...ale napisalam do jednego ktory kupil to i wystawil komentarz...napisal mi że skoczek nie jest warty tylu pieniędzy i gdyby wiedzial nie kupilby bo ich córka skakala w nim tylko 2 miesiące.Napisal ze to fajna rzecz ale jak juz sie skonczylo z powodu wagi bo tylko do 11kg to kupili huśtawke i dziecko mialo więcej radości i przede wszystkim na dłuuuugo!!! Proponuje huśtawke taką do 25kg!!! ;-)

Gość ratujcie
Zastanów sie nad tym chodzikiem,chyba małe nieporozumienie.Ja nie chciałabym żeby moje dziecko nauczyło sie chodzić bokiem,a napewno tak bedzie .....

jak Jasiowi znudził się leżaczek to od dziadków dostał skoczek ale montowany na framudze, coś takiego: http://www.allegro.pl/item279667199_disney_super_hustawka_skoczek_od_1_zl.html jak chciałam ugotować obiad czy poprasować coś na szybko to super zdawało role, tylko to też na jakieś 2 miesiące, potem jak Mały nabrał siły to trzeba było uważać aby nie przekoziołkował :( ale bynajmniej zajmowało mało miejsca a to się dla mnie bardzo liczy.. no i cena dość przystępna i łatwo to potem sprzedać na allegro :)