Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i kogo to teraz obchodzii

czy ktos pamieta jeszcze o tragedii

Polecane posty

pielgrzymów pod Grenoble? juz prawie nikt a gdyby nie odwołano wtedy koncertu enrique iglesiasa to chociaz niektorzy by pamietali.. ciagle mam zal o to ze odwołali przez ten wypadek koncert.

co Ty "mala anulkaaa" mozesz wiedziec. Ty nie czekałas kilka miesciecy na ten koncert...

Gość moro barbie
O tragedii pielgrzymów pamietam :o Natomiast nie miałam pojęcia, że w ogóle miał wtedy być jakiś koncert :o

Gość mala anulkaaaa
enrique to ciu***la jak mozna w ogole tak mowic ze z powodu tragdedii odwolali koncert bawilabys sie wiedzac ze kilka godzin temu zgineli tragicznie ludzie? a co jakby tam byl ktos z twoich bliskich? Dzieci won z kafeterii!!!

a gdybyś brała wtedy ślub, to co odwołałabyś? na szczescie nie bylo tam moich bliskich i dzieki Bogu, swiadcząc po twoich wypowiedziach mam wrażenie że to Ty jestes "dzieckiem". Każdy ma prawo mieć swojego idola.

Ale przecież ci pliegrzymi to żadna elita tylko emeryci słuchający radia maryja. Więc po grzyba żałoba ?

Gość hudkshaukh
niestety dziecko myslisz tylko o sobie

ktos podszywa sie pode mnie, wiec zamykam temat. i tak nie zrozumiecie mnie

--> i kogo to teraz obchodzii { Ale przecież ci pliegrzymi to żadna elita tylko emeryci słuchający radia maryja. Więc po grzyba żałoba ? } Aha żałoba była by celowa jak by to byli słuchacze radia Erewań. :o

Gość żałobę to sie robi
Jak zginą górnicy co ciężko fedrują, aby wam było ciepło w dupska, a nie jacyś tam pielgrzymi

Gość ja nawet nie wiedzialam
ze wtedy jakis koncert wypasiony mial byc :D

--> żałobę to sie robi { Jak zginą górnicy co ciężko fedrują, aby wam było ciepło w dupska, a nie jacyś tam pielgrzymi } Wartościowanie tragedii że niby ta większa i ważniejsza jest przejawem chamstwa.

Gość ytyteyeyry
No nie wiem, ja tam często bawię się dobrze pomimo świadomości że w tym samym momencie miliony ludzi giną i cierpią na całym świecie. A gdybym miała iść na wyczekany koncert to bym się wściekała do nieba i tym bardziej mówiła że mam głęboko w dupie wypadek autokaru we Francji. No a gdyby nie post autorki, to bym o tym wypadku nie pamiętała. Ot, życie, a wy nie zgrywajcie świętoszków (można skończyć marnie ;DDD).

Gość codziennie w Polsce
w wypadkach drogowych ginie kilkanaście osób. W czym są gorsi od pielgrzymów ?